КЦ Шабац – Почеле 10. спортске игре на Тари – ОБОРЕНИ СВИ РЕКОРДИ!

Прве спортске игре КЦ Шабац организоване су 2014. године и тада је било око присутно око 60 чланова који се се надметали у само три спорта. Из године у годину број учесника и спортова се повећавао, тако да је данас на Тари присутно око 460 учесника од којих ће се већина такмичити у чак девет спортских дисциплина!

КЦ Шабац - Организациони одбор

Функционери овог координационог центра су годинама уназад настојали да посебан акценат ставе на породичне вредности, а да су у томе успели говори и податак да је међу наведеним учесницима око стотину деце!

Овогодишње спортске игре су планиране и организоване скоро пуних годину дана, јер су по много чему специфичне у односу на претходне. Један од највећих разлога за овако релативно дуг период припрема биле су и донације. КЦ Шабац је успео да смештај рекордног броја учесника у периоду четвртак-недеља обезбеди у потпуности од средстава које су донатори уплатили. Приликом планирања мислило се на сваки детаљ, па су тако јуче сваког учесника чекали погача и со на улазу у хотел, прилази и улаз хотел окићени су заставама, постављени су панои са фотографијама спортских игара ранијих година…

Јуче су одигране утакмице у баскету, одбојци и стоном-тенису, док се данас настављају такмичења у малом фудбалу, стоном-тенису за мушкарце, ватерполу, пливању и котлићу. За вечерас је планиран ватромет, а од поноћи печење бика.

За суботу је планирано најкраће, али по многима и најзанимљивије такмичење. У питању је надвлачење конопца за мушкарце, жене и децу. Увече следи свечана вечера уз музички програм и доделу вредних награда за победнике такмичења.

Иначе, међу гостима присутни су највиши функционери Независног синдиката полиције, Удружење Вук Караџић из Трста и бројни други.

Погледајте фото галерију кликом на линк.

Слични Постови

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…
Честитка поводом предстојећих празника

Честитка поводом предстојећих празника

Поштовани чланови, у име руководства Независног синдиката полиције и у своје лично име, желим вам срећан Празник рада уз жељу да…