КЦ Шабац – Почеле 10. спортске игре на Тари – ОБОРЕНИ СВИ РЕКОРДИ!

Прве спортске игре КЦ Шабац организоване су 2014. године и тада је било око присутно око 60 чланова који се се надметали у само три спорта. Из године у годину број учесника и спортова се повећавао, тако да је данас на Тари присутно око 460 учесника од којих ће се већина такмичити у чак девет спортских дисциплина!

КЦ Шабац - Организациони одбор

Функционери овог координационог центра су годинама уназад настојали да посебан акценат ставе на породичне вредности, а да су у томе успели говори и податак да је међу наведеним учесницима око стотину деце!

Овогодишње спортске игре су планиране и организоване скоро пуних годину дана, јер су по много чему специфичне у односу на претходне. Један од највећих разлога за овако релативно дуг период припрема биле су и донације. КЦ Шабац је успео да смештај рекордног броја учесника у периоду четвртак-недеља обезбеди у потпуности од средстава које су донатори уплатили. Приликом планирања мислило се на сваки детаљ, па су тако јуче сваког учесника чекали погача и со на улазу у хотел, прилази и улаз хотел окићени су заставама, постављени су панои са фотографијама спортских игара ранијих година…

Јуче су одигране утакмице у баскету, одбојци и стоном-тенису, док се данас настављају такмичења у малом фудбалу, стоном-тенису за мушкарце, ватерполу, пливању и котлићу. За вечерас је планиран ватромет, а од поноћи печење бика.

За суботу је планирано најкраће, али по многима и најзанимљивије такмичење. У питању је надвлачење конопца за мушкарце, жене и децу. Увече следи свечана вечера уз музички програм и доделу вредних награда за победнике такмичења.

Иначе, међу гостима присутни су највиши функционери Независног синдиката полиције, Удружење Вук Караџић из Трста и бројни други.

Погледајте фото галерију кликом на линк.

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…