НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у Књажевцу

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.
У оквиру радног обиласка, разговарано је са руководиоцима и затеченим радно ангажованим колегиницама и колегама о текућој проблематици са којом се сусрећу у раду.

У циљу поспешивања основних услова за рад и боравак својих колегиница и колега, руководство Независног синдиката полиције КЦ Зајечар Срђан Станковић и Роберт Ристић са председником СГ Књажевац Дејаном Севделиновићем, командиру ПС Књажевац, капетану полиције Миљану Видојковићу свечано су предали на даље коришћење један ТВ уређај.

Након радне посете својим колегиницама и колегама из ПС Књажевац, пожелели смо пуно здравља, среће и успеха у наредном периоду.

Независни синдикат полиције
Координациони центар Зајечар

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…