НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у Књажевцу

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.
У оквиру радног обиласка, разговарано је са руководиоцима и затеченим радно ангажованим колегиницама и колегама о текућој проблематици са којом се сусрећу у раду.

У циљу поспешивања основних услова за рад и боравак својих колегиница и колега, руководство Независног синдиката полиције КЦ Зајечар Срђан Станковић и Роберт Ристић са председником СГ Књажевац Дејаном Севделиновићем, командиру ПС Књажевац, капетану полиције Миљану Видојковићу свечано су предали на даље коришћење један ТВ уређај.

Након радне посете својим колегиницама и колегама из ПС Књажевац, пожелели смо пуно здравља, среће и успеха у наредном периоду.

Независни синдикат полиције
Координациони центар Зајечар

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…