Запослене колеге за стално чиме је решено једно од питања НСП-а упућених министру

Крајем новембра руководство Независног синдиката полиције током састанка са министром Гашићем, поставило је тренутно најважнија питања на тему радно – правног статуса запослених, а једно од њих је било и запошљавање за стално 127 колега који су завршили Криминалистичко-полицијски универзитет у звању дипломираног криминалисте основних академских студија и струковни криминалиста струковних студија.

Јуче је у Палати Србија министар уручио решења наведеним колегама о пријему у стални радни однос у МУП-у.

ФОТО-МУП

„Повод због којег смо данас овде вишеструко је значајан, јер смо са леђа 161 припадника МУП-а са нерешеним радно-правним статусом, скинули огромну бригу, а Министарству и мени лично као министру, велику одговорност и терет, јер смо успели да решимо проблем који траје готово две деценије.“ рекао је Гашић. Више о овом догађају можете прочитати кликом на овај линк.

Овим путем Независни синдикат полиције честита колегама на пријему у стални радни однос, као и министру Братиславу Гашићу и његовим сарадницима на ангажовању и брзој реакцији по питању решавања овог проблема.

Слични Постови

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…
Честитка поводом предстојећих празника

Честитка поводом предстојећих празника

Поштовани чланови, у име руководства Независног синдиката полиције и у своје лично име, желим вам срећан Празник рада уз жељу да…