НСП у посети Зајечару ЧАК ПЕТ САСТАНАКА У ДАНУ!

Данас је део руководства Независног синдиката полиције посетио Зајечар и околину и одржао чак пет састанака. Прво је потписан уговор са МТС-ом а затим је одржан састанак са функционерима синдикалних група КЦ Зајечар. Уследио је састанак са начелником ПУ Зајечар, а одмах након тог и састанак са СВС Зајечар. Последњи састанак одржан је са надлежнима на граничном прелазу Вршка Чука.

10:00 часова – Потписан до сада најповољнији уговор са МТС-ом

Члан ИО НСП и председник КЦ Зајечар Игор Стојадиновић у присуству председавајућег председништва НСП Веселина Николића потписао је уговор са регионалним менаџером МТС-а, који према речима Стојадиновића нуди двоструко боље повољности члановима синдиката.

Очекује се да исте повољности ускоро буду понуђене и осталим координационим центрима, односно свим члановима синдиката.

11ч – Састанак са председницима синдикалних група КЦ Зајечар

Поред поменутих Николића и Стојадиновића, састанком су руководили и члан председништва НСП Саша Димитријевић и председник КЦ МУП Горан Лазић. Осам председника синдикалних група КЦ Зајечар, имало је прилику да изнесе своје виђење рада синдиката и односе са послодавцем.

На крају је договорен план и стратегија за будуће деловање НСП-а у овом координационом центру.

12ч – Одлична сарадња са начелником ПУ Зајечар

Начелник ПУ Зајечар Саша Станимировић, примио је функционере нашег синдиката којима се придружио и председник НСП СГ Зајечар Срђан Станковић. Тема састанка је била је актуелна проблематика у ПУ Зајечар и сарадња са НСП-ом. Наше руководство је ставило акценат на уважавање репрезентативности НСП-а, према речима Стојадиновића, сарадња са начелником је одлична и сви проблеми се решавају у ходу.

13ч – Састанак у СВС ВСБ Зајечар

Након састанка са начелником ПУ Зајечар, уследио је и састанак са командантом СВС ВСБ Зајечар Игором Димитријевићем. Услови рада су овде добри јер је ватрогасни дом нов а недавно је добијено и ново возило. Ипак, да би услови рада били у потпуности задовољени, потребно је опремити кухињу, доставити касете, кревете…

Радно-правни односи као и односи са синдикатом су на добром нивоу, а представници синдиката су обећали да ће покушати да помогну у набавци наведене опреме.

14ч – Гранични прелаз Вршка чука

Последњи састанак за данас одржан је у станици граничне полиције Вршка чука где је руководство НСП дочекао је вд. командира станице Бојан Ђорђевић. И овде је било разговора о текућим проблемима и условима рада колега, а председавајући председништва НСП Веселин Николић уручио је испред синдиката Ђорђевићу четири мобилна телефона као помоћ у комуникацији запослених на терену.

Слични Постови

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката полиције и Удружења ветерана ПЈП у Зајечару

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката…

У Зајечару је одржана акција добровољног давања крви, у којој је прикупљено 45 јединица ове драгоцене течности. Акција је реализована у…
Александар и Ана су били у колима кад им је полиција наредила: „Ајде за нама“ – 10 минута касније гледао је сцену коју ће препричавати унуцима

Александар и Ана су били у колима кад им…

У Београду се јутрос око пола 11 часова догодила права филмска акција полиције када је девојчица Софија под ротацијама и између…