Независни синдикат полиције прославио 28. рођендан

Јуче је у ресторану Гранд Ада у Београду, више од 450 функционера и чланова синдиката прославило рођендан наше организације. Прослави је присуствовао и велики број гостију међу којима и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, чланови кабинета министра и дирекције полиције, представници Независног синдиката дјелатника МУП-а Републике Хрватске као и бројни начелници и командири МУП-а и многи други.

Програм је почео нешто после 18 часова када је емитован филм о резултатима синдиката у последњих годину дана. Да би се уклопио у програмску шему, филм смо максимално скратили, али и поред тога садржи податке о активности синдиката које мало ко зна. Зато топло препоручујемо да га погледате, а то можете учинити кликом на овај линк.

Након филма, присутнима се обратио министар Стефановић који је истакао задовољство тренутном сарадњом МУП-а и синдиката и поред осталог најавио даље повећање зарада до краја године.

После министра, Независни синдикат полиције и Независни синдикат дјелатника МУП-а Републике Хрватске, потписали су споразум о синдикалној сарадњи чији текст гласи: Синдикати, потписници овог споразума, представници су запослених у Министарству унутрашњих послова Републике Србије и Министарства унутрашњих послова Републике Хрватске.У  свом окружењу/околини синдикати ће настојати да чувају и побољшају  свој радно правни и социјално – економски положај и успостављати социјално – партнерски дијалог са државом и послодавцем. Споразум је одраз слободне воље синдиката потписника. Синдикати овим споразумом уређују: – Успостављање сталних контаката између својих руководстава – Сарадња по свим питањима од заједничког интереса, посебно материјалног статуса, услова на раду и угледа професије – Међусобну солидарност при оствaривању наших заједничких циљева.  На крају званичног дела програма, присутнима се кратко обратио и Председавајући Председништва НСП Велимир Лукић не кријући задовољство постигнутим резултатима синдиката.

Уследио је музички програм који је почео једночасовним наступом соло виолинисткиње која је одушевила присутне на приказаном репертоару, а након ње наступио је музички бенд. Овде можете погледати фотографије са јучерашње прославе.

 

Слични Постови

КЦ Шабац – Бројне активности функционера КЦ Шабац на овогодишњем  семинару на Тари

КЦ Шабац – Бројне активности функционера КЦ Шабац на…

Данас је на Тари у хотелу Оморика одржан семинар Независног синдиката полиције КЦ Шабац на коме је присуствовало 16 председника синдикалних…
НСП КЦ Зајечар (СГ Зајечар): Наставак помоћи и подршке својим колегиницама и колегама

НСП КЦ Зајечар (СГ Зајечар): Наставак помоћи и подршке…

У радној недељи која је иза нас, представници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар наставили су по свом устаљеном плану и програму…
Састанак МТС-а и НСП-а – УНАПРЕЂЕНА САРАДЊА

Састанак МТС-а и НСП-а – УНАПРЕЂЕНА САРАДЊА

Јуче је у Београду у згради МТС Бизнис центра одржан састанак функционера ове компаније и представника Независног синдиката полиције. Шеф службе…