Министар Гашић на Златибору обишао реновиран хотел МУП-а

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас реновиран објекат одмаралишта Министарства унутрашњих послова „Нарцис“ на Златибору.

„Припадници Министарства унутрашњих послова улажу свој максимум у очување безбедности и заштиту својих суграђана. Њихов посао није осмочасовно радно време, они су грађанима на услузи 24 сата дневно. Држава цени њихову пожртвованост и залагање“, рекао је министар Гашић.

 

Уз побољшање услова рада, како је истакао, Министарство води рачуна и о потребама полицијских службеника и њихових породица за заслужен одмор.

У овом одмаралишту које је изграђено давне 1964. године, обављена је комплетна реконструкција, редизајниран је и осавремењен ентеријер, као и дечје игралиште у комплексу хотела.

Прилаз објекту прилагођен је и особама са инвалидитетом.

„Сигуран сам да ће припадници Министарства, као и њихове породице, уз овакве услове у хотелу, као и самом амбијенту увек имати пријатан боравак на Златибору“, истакао је министар.
Извор: Телеграф.рс

Слични Постови

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

Минулог викенда у селу Велики Извор надомак Зајечара, одржана је 11. Међународна манифестација “БАШТА БАЛКАНА 2023“. “БАШТА БАЛКАНА“ представља својеврсну манифестацију…
КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

Јуче су након пријаве пожара у београдском насељу Железник, на терен изашле колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. На лице места…
КЦ Београд – Апартмани на Златибору

КЦ Београд – Апартмани на Златибору

Потписан уговор између НСП СГ Лазаревац и апартмани Долче Каса у власништву Милисав Ђорђевић из Чајетине где ће чланови моћи користити…