Министар Гашић на Златибору обишао реновиран хотел МУП-а

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас реновиран објекат одмаралишта Министарства унутрашњих послова „Нарцис“ на Златибору.

„Припадници Министарства унутрашњих послова улажу свој максимум у очување безбедности и заштиту својих суграђана. Њихов посао није осмочасовно радно време, они су грађанима на услузи 24 сата дневно. Држава цени њихову пожртвованост и залагање“, рекао је министар Гашић.

 

Уз побољшање услова рада, како је истакао, Министарство води рачуна и о потребама полицијских службеника и њихових породица за заслужен одмор.

У овом одмаралишту које је изграђено давне 1964. године, обављена је комплетна реконструкција, редизајниран је и осавремењен ентеријер, као и дечје игралиште у комплексу хотела.

Прилаз објекту прилагођен је и особама са инвалидитетом.

„Сигуран сам да ће припадници Министарства, као и њихове породице, уз овакве услове у хотелу, као и самом амбијенту увек имати пријатан боравак на Златибору“, истакао је министар.
Извор: Телеграф.рс

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…