КЦ Зајечар – Отпочете припреме манифестације “Срцем против НАТО агресије“

Данас је у Установи Народно позориште Тимочке крајине-центар за клутуру “Зоран Радмиловић“, директор Владимир Ђуричић примио и уприличио двочлану делегацију састављену од представника Удружења ветерана Посебних јединица полиције, пензионисаног потпуковника полиције Младена Шипку и представника Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар Игора Стојадиновића.

Данашњим пријемо отпочете су припреме предстојеће манифестације “СРЦЕМ ПРОТИВ НАТО АГРЕСИЈЕ“, која ће бити одржана 24.03.2023. године у Зајечару,   чији је носилац Удружење ветерана Посебних јединица полиције уз логистичку потпору  Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, а уз стручну подршку Установе Народно Позориште Тимочке крајине-центар за клутуру “Зоран Радмиловић“.

У новијој историји, један од најтужнијих и најболнијих дана за Републику Србију и њене грађане,  трећу годину за редом биће обележен манифестацијом “СРЦЕМ ПРОТИВ НАТО АГРЕСИЈЕ“.

У предстојећим данима, организациони чиниоци упознаће своје суграђане са детаљним планом и садржајем предметне манифестације.

Ове као и претходних година велику захвалност исказујемо колективу Установе Народно позориште Тимочке крајине-центар за културу “Зоран Радмиловић“ који су се Удружењу ветерана ПЈП и Независном синдикату полиције ставили на пуно располагање како би један о најзначајних и најбитнијих  дана у новијој  српској историји  био адекватно обележен.

Слични Постови

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва НСП

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва…

Данас је у Сопоту одржана Свечана академија Министарства унутрашњих послова поводом 220 година битке код Дрлупе из Првог српског устанка, откада…
НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у Књажевцу

НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у…

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.…
Сретење – Дан државности Републике Србије

Сретење – Дан државности Републике Србије

Сретење — Дан државности Србије је државни празник Србије који се прославља 15. и 16. фебруара, а установљен у спомен на дан када је…