КЦ Зајечар – Отпочете припреме манифестације “Срцем против НАТО агресије“

Данас је у Установи Народно позориште Тимочке крајине-центар за клутуру “Зоран Радмиловић“, директор Владимир Ђуричић примио и уприличио двочлану делегацију састављену од представника Удружења ветерана Посебних јединица полиције, пензионисаног потпуковника полиције Младена Шипку и представника Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар Игора Стојадиновића.

Данашњим пријемо отпочете су припреме предстојеће манифестације “СРЦЕМ ПРОТИВ НАТО АГРЕСИЈЕ“, која ће бити одржана 24.03.2023. године у Зајечару,   чији је носилац Удружење ветерана Посебних јединица полиције уз логистичку потпору  Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, а уз стручну подршку Установе Народно Позориште Тимочке крајине-центар за клутуру “Зоран Радмиловић“.

У новијој историји, један од најтужнијих и најболнијих дана за Републику Србију и њене грађане,  трећу годину за редом биће обележен манифестацијом “СРЦЕМ ПРОТИВ НАТО АГРЕСИЈЕ“.

У предстојећим данима, организациони чиниоци упознаће своје суграђане са детаљним планом и садржајем предметне манифестације.

Ове као и претходних година велику захвалност исказујемо колективу Установе Народно позориште Тимочке крајине-центар за културу “Зоран Радмиловић“ који су се Удружењу ветерана ПЈП и Независном синдикату полиције ставили на пуно располагање како би један о најзначајних и најбитнијих  дана у новијој  српској историји  био адекватно обележен.

Слични Постови

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

Минулог викенда у селу Велики Извор надомак Зајечара, одржана је 11. Међународна манифестација “БАШТА БАЛКАНА 2023“. “БАШТА БАЛКАНА“ представља својеврсну манифестацију…
КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

Јуче су након пријаве пожара у београдском насељу Железник, на терен изашле колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. На лице места…
КЦ Београд – Апартмани на Златибору

КЦ Београд – Апартмани на Златибору

Потписан уговор између НСП СГ Лазаревац и апартмани Долче Каса у власништву Милисав Ђорђевић из Чајетине где ће чланови моћи користити…