КЦ Зајечар – Отпочете припреме манифестације “Срцем против НАТО агресије“

Данас је у Установи Народно позориште Тимочке крајине-центар за клутуру “Зоран Радмиловић“, директор Владимир Ђуричић примио и уприличио двочлану делегацију састављену од представника Удружења ветерана Посебних јединица полиције, пензионисаног потпуковника полиције Младена Шипку и представника Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар Игора Стојадиновића.

Данашњим пријемо отпочете су припреме предстојеће манифестације “СРЦЕМ ПРОТИВ НАТО АГРЕСИЈЕ“, која ће бити одржана 24.03.2023. године у Зајечару,   чији је носилац Удружење ветерана Посебних јединица полиције уз логистичку потпору  Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, а уз стручну подршку Установе Народно Позориште Тимочке крајине-центар за клутуру “Зоран Радмиловић“.

У новијој историји, један од најтужнијих и најболнијих дана за Републику Србију и њене грађане,  трећу годину за редом биће обележен манифестацијом “СРЦЕМ ПРОТИВ НАТО АГРЕСИЈЕ“.

У предстојећим данима, организациони чиниоци упознаће своје суграђане са детаљним планом и садржајем предметне манифестације.

Ове као и претходних година велику захвалност исказујемо колективу Установе Народно позориште Тимочке крајине-центар за културу “Зоран Радмиловић“ који су се Удружењу ветерана ПЈП и Независном синдикату полиције ставили на пуно располагање како би један о најзначајних и најбитнијих  дана у новијој  српској историји  био адекватно обележен.

Слични Постови

Александар и Ана су били у колима кад им је полиција наредила: „Ајде за нама“ – 10 минута касније гледао је сцену коју ће препричавати унуцима

Александар и Ана су били у колима кад им…

У Београду се јутрос око пола 11 часова догодила права филмска акција полиције када је девојчица Софија под ротацијама и између…
КЦ ДСиНМ – Одличан провод у Врњачкој Бањи поводом 8. марта (ФОТО)

КЦ ДСиНМ – Одличан провод у Врњачкој Бањи поводом…

КЦ ДСиНМ је поводом 8. марта протеклог викенда за своје чланове организовао путовање у Врњачку Бању. Пун аутобус и неколико аутомобила…