КЦ Зајечар – Отпочете припреме манифестације “Срцем против НАТО агресије“

Данас је у Установи Народно позориште Тимочке крајине-центар за клутуру “Зоран Радмиловић“, директор Владимир Ђуричић примио и уприличио двочлану делегацију састављену од представника Удружења ветерана Посебних јединица полиције, пензионисаног потпуковника полиције Младена Шипку и представника Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар Игора Стојадиновића.

Данашњим пријемо отпочете су припреме предстојеће манифестације “СРЦЕМ ПРОТИВ НАТО АГРЕСИЈЕ“, која ће бити одржана 24.03.2023. године у Зајечару,   чији је носилац Удружење ветерана Посебних јединица полиције уз логистичку потпору  Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, а уз стручну подршку Установе Народно Позориште Тимочке крајине-центар за клутуру “Зоран Радмиловић“.

У новијој историји, један од најтужнијих и најболнијих дана за Републику Србију и њене грађане,  трећу годину за редом биће обележен манифестацијом “СРЦЕМ ПРОТИВ НАТО АГРЕСИЈЕ“.

У предстојећим данима, организациони чиниоци упознаће своје суграђане са детаљним планом и садржајем предметне манифестације.

Ове као и претходних година велику захвалност исказујемо колективу Установе Народно позориште Тимочке крајине-центар за културу “Зоран Радмиловић“ који су се Удружењу ветерана ПЈП и Независном синдикату полиције ставили на пуно располагање како би један о најзначајних и најбитнијих  дана у новијој  српској историји  био адекватно обележен.

Слични Постови

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА И СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ЦЕЛИНИ

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА…

Ове недеље је на сајту нелегитимне стране Независног синдиката полиције објављен текст у коме се наводи да је на наводној ванредној…
Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Чекајући да претходна три дана прођу у тишини и болу, док шиптарски терориста не буде ликвидиран, док се нашем Николи не…
Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Полицајац Никола Крсмановић, који је убијен у среду увече у Липничком Шору, сахрањен је данас на сеоском гробљу у Јаребицама. У…