КЦ Зајечар – Акција добровољног давалаштва крви Подели хуманост, даруј крв, спаси живот

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар под окриљем Црвеног крста у Зајечару а у стручној реализацији Завода за Трансфузију крви из Ниша, дана 13.03.2019 године у Зајечару након свечаног отварања нових просторија Црвеног крста, успешно су реализовали још једну у низу акција добровољног давалаштва крви на којој се одазвало преко сто даваоца.

На свечаном отварању, председник НСП КЦ Зајечар Игор Стојадиновић уручио је захвалницу Владану Марковићу секретару Црвеног крста у Зајечару, као знак захвалности за досадашњу подршку у спровођењу разних видова хуманитарних акција у којима је учешће дао Независни синдикат полиције. Овом приликом нашем домаћину пожелели смо пуно среће у предстојећем хуманитарном раду.

Велику захвалност дугујемо нашим колегиницама и колегама, као и грађанима града Зајечар који су се одазвали и  подржали ову акцију. На овом линку можете видети фотографије са овог догађаја.

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар наставиће са трендом константног учешћа и организовања акција добровољног давалаштва крви.

НСП КЦ ЗАЈЕЧАР Руководство

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…