КЦ Шабац – Поклоничко путовање на Крф, посета Метеора и Зејтинлика

Прошле недеље КЦ Шабац је за своје чланове организовао поклоничко путовање на Крф, обилазак Метеора и на крају посету  Српском војничком гробљу у Солуну. Аутобус са 54 члана Независног синдиката полиције КЦ Шабац је из Лознице кренуо у среду поподне да би у раним јутарњим часовима наредног дана је стигао у Грчку. Према програму путовања, прво је организована посета Српске куће на Крфу а затим и превоз трајектом до острва Видо.

Том приликом члан НСП ИО Рајко Деспотовић и Предраг Матовић члан КЦ Шабац су у име делегације овог координационг центра положили венац у Плаву гробницу а венац на спомен-костурницу положила је Теодора Благојевић као најмлађи члан делегације и потпредседник КЦ Шабац Данијела Богдановић.

Касније током дана, уследио је обилазак манастира Свети Симеон који се такође налази на Крфу. У суботу, наредног дана, аутобус је кренуо пут Метеора са краћим обиласком села Мецово које је на све оставило позитаван утисак, најпре због очуване архитектуре која датира из 15. века. Уследила је двочасовна посета манастирима а након тога наставак пута и ноћење у Паралији.

У недељу је на реду била посета Српском војничком гробљу у Солуну, односно Зејтинлику где је такође положен венац погинулим војницима приликом пробоја Солунског фронта.

Према речима председника КЦ Шабац Веселина Николића, утисци су врло позитивни, јер је и поред разноврсног програма све текло по плану и у предвиђено време. Похвалио бих агенцију Мастер Холидеј из Београда која је све организовала по договору, а посебно сам задовољан професионалним водичем који нам је додељен на овом путу. КЦ Шабац је пре овог пута организовао турнир у малом фудбалу, а у понедељак ће у Лозници бити свечано отворена канцеларија за потребе две синдикалне групе, МСП СПИ Лозница и НСП ВСЈ Лозница. У суботу 19. октобра, заказан је турнир у пејнтболу у организацији СГП Бадовинци која такође припада овом координационом центру. Фото галерију овог путовања можете видети у галерији сајта или кликом на овај линк.

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…