КЦ Шабац – Одржана редовна скупштина ИЗГЛАСАНА ПУНА ПОДРШКА МИЛУТИНОВИЋУ И ЦЕЛОКУПНОМ ПРЕДСЕДНИШТВУ СИНДИКАТА!

Руководство КЦ Шабац је током дводневног боравка на Златибору организовало семинар, а потом и редовну скупштину координационог центра.

Семинар на тему Комуникације одржан је јуче, а функционери овог дела Независног синдиката полиције имали су прилику да чују врло занимљиво предавање господина Предрага Матовића који је за нешто више од сат времена описао основе ове прилично опширне теме, а посебно кроз примере са којима се у послу сусрећу полицијски службеници.

Данас је по плану одржана редовна годишња скупштина КЦ Шабац коју су обележили подршка председништву НСП и стабилном бројном стању чланства. Присутнима се прво обратио председник КЦ Шабац Веселин Николић који је укратко описао стање у синдикату, посебно се осврнувши на догађаје пре и након ванредне скупштине НСП-а из јула ове године.

Након председника КЦ Шабац, овај период су свако из свог угла описали члан председништва НСП Бранко Борић, члан ИО Рајко Деспотовић и на крају чланица Надзорног одбора НСП Данијела Богдановић.

Николић је затим предложио да се председништву НСП-а на челу са председавајућим Милорадом Милутиновић да пуна подршка у раду од стране КЦ Шабац, са чиме се 19 присутних функционера једногласно сложило.

Након централних, прешло се на локалне теме, односно стања у синдикалним групама КЦ Шабац. Константовано је да је КЦ Шабац стабилан у сваком сегменту, од чланства које броји 827 на данашњи дан, до финансија. Преостало време скупштине, председници синдикалних група су детаљније представљали ситуацију у својим надлежностима.

На крају се слободно може закључити да су протекла два дана била више него корисна за целокупно руководство а самим тим и чланове овог координационог центра чије поверење не јењава, о чему најбоље говори наведено бројно стање.  Погледајте фото галерију.

Слични Постови

Проводе се на спортским играма док им колеге из ЦЕСП-е окупирају север Косова САМО ИМ ЈЕ НЕБО ГРАНИЦА (фото/анкета)

Проводе се на спортским играма док им колеге из…

Недавно смо на нашем сајту објавили срамотну вест о учлањењу нелегитимне фракције Независног синдиката полиције предвођене Дејаном Стојиљковићем у ЦЕСП-у (ОВДЕ…
Стари годишњи одмори

Стари годишњи одмори

Независни синдикат полиције упутио је допис надлежнима у министарству на тему коришћења старих годишњих одмора, односно померања рока за почетак коришћења…
Uhapšen policajac osumnjičen za ubistvo u Priboju

Uhapšen policajac osumnjičen za ubistvo u Priboju

BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnju kontrole, u saradnji sa policijskim službenicima Državne agencije za istragu i zaštitu BiH (SIPA)…