КЦ Шабац – Одржана редовна скупштина ИЗГЛАСАНА ПУНА ПОДРШКА МИЛУТИНОВИЋУ И ЦЕЛОКУПНОМ ПРЕДСЕДНИШТВУ СИНДИКАТА!

Руководство КЦ Шабац је током дводневног боравка на Златибору организовало семинар, а потом и редовну скупштину координационог центра.

Семинар на тему Комуникације одржан је јуче, а функционери овог дела Независног синдиката полиције имали су прилику да чују врло занимљиво предавање господина Предрага Матовића који је за нешто више од сат времена описао основе ове прилично опширне теме, а посебно кроз примере са којима се у послу сусрећу полицијски службеници.

Данас је по плану одржана редовна годишња скупштина КЦ Шабац коју су обележили подршка председништву НСП и стабилном бројном стању чланства. Присутнима се прво обратио председник КЦ Шабац Веселин Николић који је укратко описао стање у синдикату, посебно се осврнувши на догађаје пре и након ванредне скупштине НСП-а из јула ове године.

Након председника КЦ Шабац, овај период су свако из свог угла описали члан председништва НСП Бранко Борић, члан ИО Рајко Деспотовић и на крају чланица Надзорног одбора НСП Данијела Богдановић.

Николић је затим предложио да се председништву НСП-а на челу са председавајућим Милорадом Милутиновић да пуна подршка у раду од стране КЦ Шабац, са чиме се 19 присутних функционера једногласно сложило.

Након централних, прешло се на локалне теме, односно стања у синдикалним групама КЦ Шабац. Константовано је да је КЦ Шабац стабилан у сваком сегменту, од чланства које броји 827 на данашњи дан, до финансија. Преостало време скупштине, председници синдикалних група су детаљније представљали ситуацију у својим надлежностима.

На крају се слободно може закључити да су протекла два дана била више него корисна за целокупно руководство а самим тим и чланове овог координационог центра чије поверење не јењава, о чему најбоље говори наведено бројно стање.  Погледајте фото галерију.

Слични Постови

КЦ Шабац – Саопштење поводом текста о Веселину Николићу

КЦ Шабац – Саопштење поводом текста о Веселину Николићу

Независни синдикат полиције након одржаног састанка чланова Председништва и Извршног одбора у Београду дана 01.02.2023.године, има моралну обавезу и дужност да…
Апел за помоћ

Апел за помоћ

На адресу нашег синдиката стигла је депеша Сектора за људске ресурсе поводом прикупљања помоћи за лечење детета нашег колеге. Независни синдикат…
СРБИЈА ШКОЛУЈЕ НОВЕ ПОЛИЦАЈЦЕ! Најбољих 200 девојчица и дечака уписује поново основану средњу школу МУП у Сремској Каменици

СРБИЈА ШКОЛУЈЕ НОВЕ ПОЛИЦАЈЦЕ! Најбољих 200 девојчица и дечака…

Средња школа унутрашњих послова раније је постојала у Каменици, а тренутно је од 2007. године тамо Центар за основну полицијску обуку,…