КЦ Нови Пазар – Синдикалне активности за месец април

Независни синдикат полиције наставља са донацијама, од стране председника КЦ Нови Пазар Балтић Неџада и председника СГ Нови Пазар Зорана Милошевића, предата је донација у виду 1 персоналног рачунара и мултифункционални рацунар и то за потребе интервентних патрола ПИ Нови Пазар.

Имајући у виду да је донирана опрема била преко потребна, и да су у последња два месеца интервентне патроле ПИ Нови Пазар на целу са командиром ПИ Нови Пазар Нермином Љајићем и осталим старешинама забележиле изузетне резултате рада које се огледају у великом броју заплене наркотика, надамо се да ћемо овим гестом олакшати рад пол.слузбеника који су показали да имају велику мотивацију за рад, па из тог разлога синдикат сматра да истим треба створити што боље услове за рад.

Истог дана руководство КЦ Нови Пазар одржало је састанак са радницима управних послова ПУ Нови Пазар где це ускоро бити основана још једна синдикална група, том приликом, око 20 запослених приступило синдикату. Истог дана руководство КЦ Нови Пазар посетило је и начелника ПУ Нови Пазар Ресада Џанковићу где су му том приликом честитали постигнуте изузетне резултате рада на нивоу Полицијске управе. У разговору са начелником исти је изразио задовољство због добре сарадње са Независним синдикатом полиције.

Руководство КЦ Нови Пазар

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…