КЦ Нови Пазар – Истински јунак трагичног дана у Новом Пазару, наш колега и уједно и наш члан Арслан Арслановић

Трагедија која је погодила становнике стамбене зграде у Улици 12. српске бригаде у Новом Пазару оставила је цијели град у шоку. Четверо дјеце, од којих је најстарије имало само пет година, изгубило је живот у смртоносном пожару који се догодио јутрос, нешто након седам сати. Родитељи дјеце су хоспитализовани, а узрок пожара још увијек није познат.

Међутим, у овом ужасу, једна прича храбрости и пожртвовања дала је свима наду и вјеру да још увијек постоје јунаци који су спремни на несебичне подвиге у добробит других. Храбри полицајац Арслан Арслановић, без размишљања и страха за властити живот, утрчао је у стан који је био у пламену, не знајући каква га судбина чека. Када је ушао, зачула се јака експлозија, што је додатно уплашило све оне који су били испред зграде. Но, Арслановић се није уплашио, већ је храбро наставио своју мисију спашавања, пише Радио-телевизија Нови Пазар.

Након што је из стана изнио дјецу кроз прозор, присутни су схватили да су се у том стану налазили и родитељи дјеце . Хитна помоћ је била на мјесту догађаја и брзо пружила помоћ страдалима. Дјеца су одмах превезена у болницу, Друга екипа је је убрзо преузела родитеље дјеце.

Арслан Арслановић

Нажалост, касније се дознало да су дјеца преминула, што је један од најтежих и најболнијих призора виђених у Пазару, кажу очевици. Ипак, храбри и несебични чин полицајца Арслана Арслановића неће бити заборављен. Он је ризиковао свој живот како би спасао друге, и тиме показао да је прави јунак и најбољи човјек.

Драма која је погодила ту породи уздрмала је регију.Но, Арслановићева храброст и пожртвованост дају наду и вјеру да још увијек постоје људи који су спремни на такве подвиге у добробит других. Нека његов чин остане трајан подсјетник да хероји постоје, и да су они ти који чине свијет бољим мјестом.

 

Слични Постови

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са синдикатима

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са…

Независни синдикат полиције је почетком маја, упутио допис министру полиције у коме се тражи састанак пре свега на тему поштовања актуелног…
КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

Данас је Независни синдикат полиције ПИ Сремска Митровица донирао једну климу Полицијској испостави Сремска Митровица а која је била преко потребна…
Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

У уторак 21. маја, Независни синдикат полиције је упутио допис Заменику начелника Сектора за логистику Драгани Трајковић у коме је тражен…