КЦ Нови Пазар – Формирана још једна синдикална група +24 нова члана

Дана 12.07.2019.године са почетком у 13.00 часова у Новом Пазару одрзан је састанак Независног синдиката полиције КЦ Нови Пазар на којем је присуствовао преседавајући преседништва Велимир Лукић заменик извршног одбора Александар Симић, чланови преседништва Срђан Јовановић и Миомир Војиновић, председник КЦ Нови Пазар Неџад Балтић и руководство КЦ Нови Пазар као и председници синдикалних група.Истог дана одржана је и изборна скупстина руководства сидикалне групе Управни послови, тако да је Кординациони центар Нови Пазар сада бројнији за 24 нова члана.За председника синдикалне групе Управни послови изабрана је Азра Дустинац, потпреседници Лидија Симић и Лејла Џигал Селмановић а за секретара изабрана је Елмаза Плунцевић.

Преседавајући Велимир Лукић је поздравио присутне колеге изразио задовољство због новоформиране синдикалних групе у Новом Пазару, исти није кријо задовољство што су колегинице са управних послова препознале рад и залагање НСП-а за побољшање материјалног положаја и услова рада полицијских службеника. На састанку је отворено разговарано о резултатима које је постигао НСП у протеклом периоду, планови за наредни период и текућим проблемима.

Истог дана од стране преседавајућег преседништва Велимира Лукића и председника КЦ Нови Пазар Неџада Балтића, начелницима организацијоних јединица на нивоу ПУ Нови Пазар предата је вредна донација од пет персоналних рацунара и штампача које је обезбедила централа Независног Синдиката Полиције. Председник КЦ Нови Пазар Неџад Балтић. Кликом на овај линк можете видети остале фотографије.

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…