КЦ Нови Пазар – Честитке колегама на показаној храбрости и пожртвованости

Сведоци смо да су протеклих дана припадници ПУ Нови Пазар као и припадници  Сектора за ванредне ситуације чинили све да помогну грађанима да сачувају њихова домаћинства након што су обилне падавине проузроковале пораст водостаја и изливање река где су неки   учествовали у спашавању људских живота и  у евакуацији грађана.

ФОТО: www.sjenica.com

Назвисни синдикат овом приликом честита колегама који су не марећи за свој живот,упркос опасности  којој су били изложени услед великих поплава и бујице која је све носила пред собом  ,показали велико херојство и пожртвованост приликом спашавања људских живота.Нажалост два становника Новог Пазара однела је бујица и  изгубила су живот,.Једно тело  је пронађено  док се да другом несталом особом трагају припадници ПУ Нови Пазар и специјална екипа ронилаца Жандармерије.

Назвисни синдикат полиције  овом приликом честита  свим колегама који су не марећи за свој живот,упркос опасности  којој су били изложени услед великих поплава и бујице која је све носила пред собом  ,показали велико херојство и пожртвованост приликом спашавања људских живота.

Надамо се да ће руководство ПУ Нови Пазар адекватно наградити колеге ,мало је рећи да то заслужују.

Руководство КЦ Нови Пазар

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…