Акција до краја фебруара – 50% попуста за обуку цивилних паса!

Клуб дресера и водича службених паса „Полицајац“ (КДВСП) недавно је поново почео са радом. У његовој организацији одржава се два пута годишње, у пролеће и у јесен, курс за обуку цивилних паса. У ту сврху користе се полигони за обуку паса Чете водича службених паса ПЈП Полицијске бригаде на Бежанијској коси, улица Сурчински пут број 2.

За све припаднике Министарства унутрашњих послова, као и чланове њихових ужих породица (супружник, деца), одлуком Управног одбора КДВСП-а, омогућено је похађање курса за обуку цивилних паса у организацији КДВСП-а, по изузетно повољним условима.

Припадници МУП-а, као и чланови њихових ужих породица би плаћали свега 50% вредности званичне цене курса, подељено у две рате.

Следећи курс почиње 02.03.2020. године, а потребно је да се заинтересовани полазници курса пријаве до краја фебруара секретару клуба на број телефона 0641731494.

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…