Викенд на Гочу и у Врњaчкој Бањи

Овог викенда Независни синдикат полиције организовао је одлазак чланова на дружење у одмаралиште „Цветна Долина“ у Митровом Пољу на Гочу. Окупљање пред полазак организовано је у петак и након неколико сати пријатне вожње МУП-овим аутобусом стигли смо на одредиште.

У суботу је организован излет у Врњачку Бању, где је након обиласка по лепом и сунчаном времену организован ручак у хотелу „Променада“. Након повратка организована је свечана вечера уз музички програм, која је потрајала до јутарњих сати.

Недеља је била резервисана за опуштање на локалном базену „Црвеног Крста“ а лепо и сунчано време искоришћено је на најбољи могући начин све до поласка за Београд. Учешће у овом дводневном дружењу узели су чланови више Координационих центара, а припремне радње и сама организација били су дужност Координационог центра ДС и НМ, али без учешћа осталих колега све ово не би имало пун ефекат, јер је свако од колега дао своју енергију и позитивно расположење. Захвалност за припрему и организацију дугујемо НСП-у, Сектору за материјално-финансијске послове и Одељењу за организовање исхране и смештаја, а свим учесницима се захваљујемо на учешћу и надамо се да ће оваквих дружења бити још у будућности. Још фотографија са овог дружења можете погледати овде.

Одбор за медије и маркетинг

 

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…