У новој години, нова опрема за саобраћајне полицајце – мотоциклисте

Захваљујући великом напору и труду Министарства унутрашњих послова Р.Србије на челу са министром Небојшом Стефановићем, саобраћајни полицајци-мотоциклисти ће мото сезону у 2020. години отпочети са новом заштитном мото-опремом високог квалитета и степена заштите. Припадници Управе саобраћајне полиције распоређени на радном месту саобраћајни полицајац-мотоциклиста имали су част да у месецу новембру 2019. године лично пробају и усагласе потребне конфекцијске величине комплета заштитне мото-униформе и пратећих заштитних средстава. Наше колеге ће нову мото сезону отпочети са новим мото униформом и то (мото јакном са протекторима, под јакном и мото-трегер панталонама са протекторима израде наше домаће фабрике YUMCO, заштитном кацигом, подкапом,  мото патикама, заштитним рукавицама и појасом реномираног произвођача BMW).  Након извршене пробе нове заштитне мото-опреме, једина констатација наших колега је била да је опрема израђена од врхунских матерјала у складу са највишим стандардима и да ће исти пружати високи степен заштите приликом обављања службених задатака.

Подсетили би Вас да је Независни синдикат полиције први ушао у решавање проблема саобраћајних полицајца-мотоциклиста, о чему смо Вас обавестили текстом дана  17.05.2018 године на нашем сајту. Кабинету министра се захваљујемо на решавању још једног веома битног проблема наших колега мотоциклиста и такође ценимо досадашње и тренутне напоре на пољу константне набавке нових патролних мотоцикла за потребе и опремање Саобраћајних полицијских испостава у оквиру Подручних полицијских управа.

Кликом на овај линк можете погледати још фотографија нове опреме, а на крају колегама мотоциклистима желимо срећну, успешну и безбедну предстојећу сезону рада, са поздравом Види, буди виђен, предвиди и  избегни!

Независни синдикат полиције

Одбор саобраћајне полиције

Игор Стојадиновић

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…