СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА ПРИПАДНИКА ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ СЈЕНИЦА

Припадници Полицијске станице Сјеница, дана 26.01.2023 године на простору аутобуске станице у Сјеници, лишили су слободе и привели правди осумњиченог Х.Б из Сјенице у моменту преузимања пакета које је претходно изнудио од приватног предузетника, власника Угоститељске радње АРТ 1 у Новој Вароши. Осумњичени Х.Б, у дужем временском периоду представљао се лажно као Републички Тржишни иснпектор Неро Камберовић из Сјенице, изнуђивајући разне ствари, са наводима “да ће сваком ко са њим сарађује“ пружити пуну заштиту од осталих иснпекцијих органа. Полицијски службеници по добијању први оперативних сазнања, спровели су комплетну оперативну обраду и осумњиченом Х.Б припремили заседу, где је у моменту преузимања изнуђеног пакета у филмској акцији лишен слободе.

Након спроведене спектакуларне акције, оштећени Неро Камберовић иначе запослен у Министарству трговине у својству Републичког тржишног инспектора, захавалио се командиру ПС Сјеница Неџаду Балтићу и свим полицијским службеницима ПС Сјеница на учешћу у бриљанто организованој и спроведеној полицијској акцији. 

Независни синдикат полиције користи ову прилику да се јавно захвали свим припадницима Полицијске станице у Сјеници, не само на овој акцији већ на целокупном досадашњем беспрекорном раду и свеобухватној организацији рада Полицијске станице Сјеница, чиме су доказали  професионализам и спремност,  да у моменту одговоре на све исказане потребе у домену јавне безбедности, заштите живота, имовине и свих Уставом зајемчених грађанских права.

Не желимо да будемо лажно скромни, и да не искажемо понос и дику према командиру ПС Сјеница, мајору полиције Неџаду Балтићу, који је кроз свој досадашњи рад и професионално залагање заслужио епитет “полицајчине“. Неџад Балтић од милоште међу пријатељима познатији под надимком “Бака“, сем професионалних организационих способности, кроз досадашњи рад показао је велики степен самоницијативности у извршилачком раду кроз учешће у свим радним ангажовањима Интеревентих јединица полиције на свим пословима јавног реда и мира,  мигрантске кризе, обезбеђења свих врста јавних скупова и учешћа у акцији спасавања људи  у  Обреновцу захваћеном поплавом несагледивих размера где је у једном дану евакуисано преко 1.000 грађана.  Неџад Балтић Бака у свом родном граду уживао углед породичног, честитог и часног човека, великог спортисте и пре свега пријатеља.

Независни синдикат полиције поноси се чињеницом што је Неџад Балтић Бака,  члан председништва највећег органа нашег синдиката и што свима нама представља узор који требамо следити.

 НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

Слични Постови

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

Минулог викенда у селу Велики Извор надомак Зајечара, одржана је 11. Међународна манифестација “БАШТА БАЛКАНА 2023“. “БАШТА БАЛКАНА“ представља својеврсну манифестацију…
КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

Јуче су након пријаве пожара у београдском насељу Железник, на терен изашле колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. На лице места…
КЦ Београд – Апартмани на Златибору

КЦ Београд – Апартмани на Златибору

Потписан уговор између НСП СГ Лазаревац и апартмани Долче Каса у власништву Милисав Ђорђевић из Чајетине где ће чланови моћи користити…