СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА ПРИПАДНИКА ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ СЈЕНИЦА

Припадници Полицијске станице Сјеница, дана 26.01.2023 године на простору аутобуске станице у Сјеници, лишили су слободе и привели правди осумњиченог Х.Б из Сјенице у моменту преузимања пакета које је претходно изнудио од приватног предузетника, власника Угоститељске радње АРТ 1 у Новој Вароши. Осумњичени Х.Б, у дужем временском периоду представљао се лажно као Републички Тржишни иснпектор Неро Камберовић из Сјенице, изнуђивајући разне ствари, са наводима “да ће сваком ко са њим сарађује“ пружити пуну заштиту од осталих иснпекцијих органа. Полицијски службеници по добијању први оперативних сазнања, спровели су комплетну оперативну обраду и осумњиченом Х.Б припремили заседу, где је у моменту преузимања изнуђеног пакета у филмској акцији лишен слободе.

Након спроведене спектакуларне акције, оштећени Неро Камберовић иначе запослен у Министарству трговине у својству Републичког тржишног инспектора, захавалио се командиру ПС Сјеница Неџаду Балтићу и свим полицијским службеницима ПС Сјеница на учешћу у бриљанто организованој и спроведеној полицијској акцији. 

Независни синдикат полиције користи ову прилику да се јавно захвали свим припадницима Полицијске станице у Сјеници, не само на овој акцији већ на целокупном досадашњем беспрекорном раду и свеобухватној организацији рада Полицијске станице Сјеница, чиме су доказали  професионализам и спремност,  да у моменту одговоре на све исказане потребе у домену јавне безбедности, заштите живота, имовине и свих Уставом зајемчених грађанских права.

Не желимо да будемо лажно скромни, и да не искажемо понос и дику према командиру ПС Сјеница, мајору полиције Неџаду Балтићу, који је кроз свој досадашњи рад и професионално залагање заслужио епитет “полицајчине“. Неџад Балтић од милоште међу пријатељима познатији под надимком “Бака“, сем професионалних организационих способности, кроз досадашњи рад показао је велики степен самоницијативности у извршилачком раду кроз учешће у свим радним ангажовањима Интеревентих јединица полиције на свим пословима јавног реда и мира,  мигрантске кризе, обезбеђења свих врста јавних скупова и учешћа у акцији спасавања људи  у  Обреновцу захваћеном поплавом несагледивих размера где је у једном дану евакуисано преко 1.000 грађана.  Неџад Балтић Бака у свом родном граду уживао углед породичног, честитог и часног човека, великог спортисте и пре свега пријатеља.

Независни синдикат полиције поноси се чињеницом што је Неџад Балтић Бака,  члан председништва највећег органа нашег синдиката и што свима нама представља узор који требамо следити.

 НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…