Састанак Председништва и Извршног одбора

Јуче је у централи синдиката одржан заједнички састанак Председништва синдиката и Извршног одбора.

На састанку су најпре разматрани пристигли захтеви за оснивање и реизбор синдикаланих група како би се истима што пре одрадила решења за рад. Потом је тема била предстојећа редовна скупштина синдиката која се одржава 29.02.2020. године. Комисији за верификацију мандата делегата на скупштини је наложено да изврши темељну проверу и достави руководству скупштине колико Координациони центри имају мандата. Након тога су разматрана питања која су СГ и КЦ послали као тема за предстојећи састанак са  Радном групом за сарадњу са синдикатима.

Под тачком разно од стране члана Председништва Срђана Јовановића изнето је да је менаџмент одмаралишта на Копаонику доставио да нам ове године не могу изаћи у сусрет за одржавање спортских игара Независног синдиката полиције тако да ћемо мрати потражити другу локацију.

Председавајући Председништва синдиката Велимир Лукић је истакао да ће ускоро бити одржан састанак са Комисијом за праћење и примену ПКУ за полицијске службенике о чему ћемо доставити обавештење на нашем сајту и Фб страници синдиката.

Одбор за медије и маркетинг

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…