Саопштење поводом изречених неистина Мијаиловића

Лажни синдикални лидер и председник нерепрезентативног Полицијског синдиката Србије Вељко Мијаиловић наставља своје политичко деловање пласирањем нових неистина и подметањем дечијих бајки.
Како би се још додворио својим саборцима из Савеза за Србију, чији је један од циљева и гашење Жандармерије, Мијаиловић је данас наставио да износи неистине како је незаконито одузета репрезентативност ПСС-у. Чињеница да је радна група користила исту методологију као и када је 2013. године ПСС-у, али и нама из НСП-а, утврђена репрезентативност, Мијаиловићу није довољан аргумент.
Иако је свима јасно да се могу рачунати само чланови синдиката који плаћају чланарину, Мијаловић не може да прихвати болну истину да је изгубио подршку запослених у МУП-у. Он то очигледно не може да преболи, али не зато што му је стало до припадника Министарства унутрашњих послова и њиховог положаја, већ зато што ће после 10 година „синдикалног“ рада морати поново да обуче униформу и врати се полицијским пословима, од чега бежи као „ђаво од крста“. Зато овај полицијски дезертер на све начине покушава да купи још мало времена и управо је то разлог његовог данашњег медијског наступа, јер му је конференција за новинаре очигледно много дража од бриге за безбедност грађана.
Понајмање Вељко Мијаиловић има право да говори о корупцији, јер је управо он познат по многим аферама, које се годинама препричавају по МУП-у као несвакидашњи пример како је неко могао да досегне огормне финансијске висине са тако ниских полицијских позиција. Лажну бригу показује и када говори о томе да су полицајци вређани када су дошли на интервенцију у хотел Шумадија, иако то нема никакве везе са истином, јер је полиција поступала искључиво у складу са законом. Одмах је пронашла одговорне и њихова признања је доставила надлежном тужилаштву, што су нам потврдиле и наше колеге из ПС Чукарица.

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…