Саопштење поводом дезинформација на тему предстојећих повећања зарада

Последњих дана се на друштвеним мрежама или путем СМС-а шире информације на тему предстојећих повећања плата. Ти подаци су непроверени и зато овим путем позивамо све чланове синдиката да се стрпе до 20. јануара када ће свакоме бити дефинитивно јасно колико је повећање добио. Истина је и да је проблем са коефицијентима настао 01.01.2019. године откада су неки примали већу а неки мању плату него што им припада. Сада је циљ да се иде ка изједначавању коефицијената и тиме праведнијој расподели зарада.

Можда је најважније знати да ће сви којима је К6 на нули, добити 12.5%. У сваком случају, Независни синдикат полиције ће хитно указати министру Гашићу на тренутно стање и велико незадовољство запослених услед ширења дезинформација.

Сви они са дужим радним стажом знају да је овакво ширење дезинформација годинама пракса и да се на крају испостави да је истина сасвим другачија. Да ли су ти људи залудни или злонамерни не знамо, али је јасно да уносе беспотребну конфузију међу запосленима. Зато се стрпите још недељу дана и све ће бити јасно.

Ваш НСП

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…