Саобраћајној полицији у Зајечару донирана опрема од локалне самоуправе

У салону Градске управе Зајечар уприличена је примопредаја опреме, донација локалне самоуправе, за припаднике саобраћајне полиције Полицијске управе Зајечар.

Опрему је предао градоначелник Зајечара Бошко Ничић саобраћајној полицији, начелнику Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар Новици Радуловићу и командиру Небојши Минкићу.

Уручена су два комплета опреме за саобраћајце на моторима и петнаест лампи за ноћни рад полиције.

„Трудићемо се да повећамо донације саобраћајној полицији од наплаћених казни, а поред већ једног радара за мерење брзине, донирали смо данас и опрему за полицајце на мотору, као и 15 лампи. Надам се да ћемо ускоро моћи да набавимо и уређаје за контролисање возача који возе под дејством психоактивних супстанци. Наравно, ту су и статичне камере које мере брзину кретања возила, а све у циљу повећања веће безбедности саобраћаја. Настојаћемо да обезбедимо и више паркинг места”, истакао је Ничић.

Циљ је повећање безбедности у саобраћају на улицама Зајечара.

„Захваљујем се у своје лично име и у име Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар. Ово ће свакако омогућити већу видљивост наших полицајаца и омогућити бољи рад”, каже Новица Радуловић, начелник Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар.

Вредност ове опреме је око 270 хиљада динара, а новац је обезбеђен из прихода у буџету града из дела казни које од саобраћајних прекршаја добија град.

Извор:Timocka.rs

Слични Постови

Још један напад на државу ЈЕДАН ПОЛИЦАЈАЦ УБИЈЕН, ДРУГИ РАЊЕН

Још један напад на државу ЈЕДАН ПОЛИЦАЈАЦ УБИЈЕН, ДРУГИ…

Ноћас је приликом рутинске контроле возила, један колега убијен а други тешко рањен. Напад се десио у Лозници око један после…
Јубиларне награде

Јубиларне награде

Према незваничним информацијама до којих је дошао наш синдикат, од следеће среде 17. јула почиње исплата јубиларних награда. Исплата ће трајати…
Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са синдикатима

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са…

Независни синдикат полиције је почетком маја, упутио допис министру полиције у коме се тражи састанак пре свега на тему поштовања актуелног…