Саобраћајној полицији у Зајечару донирана опрема од локалне самоуправе

У салону Градске управе Зајечар уприличена је примопредаја опреме, донација локалне самоуправе, за припаднике саобраћајне полиције Полицијске управе Зајечар.

Опрему је предао градоначелник Зајечара Бошко Ничић саобраћајној полицији, начелнику Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар Новици Радуловићу и командиру Небојши Минкићу.

Уручена су два комплета опреме за саобраћајце на моторима и петнаест лампи за ноћни рад полиције.

„Трудићемо се да повећамо донације саобраћајној полицији од наплаћених казни, а поред већ једног радара за мерење брзине, донирали смо данас и опрему за полицајце на мотору, као и 15 лампи. Надам се да ћемо ускоро моћи да набавимо и уређаје за контролисање возача који возе под дејством психоактивних супстанци. Наравно, ту су и статичне камере које мере брзину кретања возила, а све у циљу повећања веће безбедности саобраћаја. Настојаћемо да обезбедимо и више паркинг места”, истакао је Ничић.

Циљ је повећање безбедности у саобраћају на улицама Зајечара.

„Захваљујем се у своје лично име и у име Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар. Ово ће свакако омогућити већу видљивост наших полицајаца и омогућити бољи рад”, каже Новица Радуловић, начелник Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар.

Вредност ове опреме је око 270 хиљада динара, а новац је обезбеђен из прихода у буџету града из дела казни које од саобраћајних прекршаја добија град.

Извор:Timocka.rs

Слични Постови

КЦ Шабац – Бројне активности функционера КЦ Шабац на овогодишњем  семинару на Тари

КЦ Шабац – Бројне активности функционера КЦ Шабац на…

Данас је на Тари у хотелу Оморика одржан семинар Независног синдиката полиције КЦ Шабац на коме је присуствовало 16 председника синдикалних…
НСП КЦ Зајечар (СГ Зајечар): Наставак помоћи и подршке својим колегиницама и колегама

НСП КЦ Зајечар (СГ Зајечар): Наставак помоћи и подршке…

У радној недељи која је иза нас, представници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар наставили су по свом устаљеном плану и програму…
Састанак МТС-а и НСП-а – УНАПРЕЂЕНА САРАДЊА

Састанак МТС-а и НСП-а – УНАПРЕЂЕНА САРАДЊА

Јуче је у Београду у згради МТС Бизнис центра одржан састанак функционера ове компаније и представника Независног синдиката полиције. Шеф службе…