Саобраћајној полицији у Зајечару донирана опрема од локалне самоуправе

У салону Градске управе Зајечар уприличена је примопредаја опреме, донација локалне самоуправе, за припаднике саобраћајне полиције Полицијске управе Зајечар.

Опрему је предао градоначелник Зајечара Бошко Ничић саобраћајној полицији, начелнику Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар Новици Радуловићу и командиру Небојши Минкићу.

Уручена су два комплета опреме за саобраћајце на моторима и петнаест лампи за ноћни рад полиције.

„Трудићемо се да повећамо донације саобраћајној полицији од наплаћених казни, а поред већ једног радара за мерење брзине, донирали смо данас и опрему за полицајце на мотору, као и 15 лампи. Надам се да ћемо ускоро моћи да набавимо и уређаје за контролисање возача који возе под дејством психоактивних супстанци. Наравно, ту су и статичне камере које мере брзину кретања возила, а све у циљу повећања веће безбедности саобраћаја. Настојаћемо да обезбедимо и више паркинг места”, истакао је Ничић.

Циљ је повећање безбедности у саобраћају на улицама Зајечара.

„Захваљујем се у своје лично име и у име Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар. Ово ће свакако омогућити већу видљивост наших полицајаца и омогућити бољи рад”, каже Новица Радуловић, начелник Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар.

Вредност ове опреме је око 270 хиљада динара, а новац је обезбеђен из прихода у буџету града из дела казни које од саобраћајних прекршаја добија град.

Извор:Timocka.rs

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…