Пропали покушај насилне смене руководства КЦ Београд

 

 

Данас је одржан састанак дела НСП КЦ Београд на позив суспендованог Ивана Крстића. Крстић је игноришући суспензију од стране легално изабраног руководства, наставио са низом нелегалних активности које је данас крунисао сазивањем тзв Скупштине КЦ Београд.

На позив се од 28 синдикалних група које чине овај координациони центар одазвало 11 делегата. У току сат времена очајничких покушаја да сачини кворум од 57 делегата колико је потребно за одлучивање, било је присутно само 11 од чега је један напустио скуп када их је остало само 10! Дакле, да би скупштина била легитимна, било је потребно још чак 47 делегата!

Члан 17. Статута Независног синдиката полиције

Скупштина је највиши орган Координационог центра. Скупштину чине сва руководства Синдикалних група са подручја полицијске управе тог Координационог центра.

За Скупштину је потребно 50 посто +1 делегат.

Чак ни сам позив није легитиман јер је потребно 2/3 делегата за заказивање ванредне скупштине а то је укупно у овом случају 75 делегата, а Иван Крстић је сазвао сам скупштину.

С обзиром на бахато понашање Ивана Крстића коме је итекако склон, посебно под дејством алкохола,  данашњи догађај не представља никакво изненађење. Склон лажима и манипулацијама, као у данашњем догађају, Крстић је многе „преводио жедне преко воде“, па је порука и за ових 10 председника СГ и чланове њихових група, да размисле да ли такав човек треба да их води и бори се за њихова права.

Погледајте кратки видео клип и веселог Ивана Крстића, па сами процените да ли говоримо истину. Постоје и озбиљне сумње да су у питању синдикалне паре!

 

Слични Постови

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва НСП

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва…

Данас је у Сопоту одржана Свечана академија Министарства унутрашњих послова поводом 220 година битке код Дрлупе из Првог српског устанка, откада…
НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у Књажевцу

НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у…

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.…
Сретење – Дан државности Републике Србије

Сретење – Дан државности Републике Србије

Сретење — Дан државности Србије је државни празник Србије који се прославља 15. и 16. фебруара, а установљен у спомен на дан када је…