Пропали покушај насилне смене руководства КЦ Београд

 

 

Данас је одржан састанак дела НСП КЦ Београд на позив суспендованог Ивана Крстића. Крстић је игноришући суспензију од стране легално изабраног руководства, наставио са низом нелегалних активности које је данас крунисао сазивањем тзв Скупштине КЦ Београд.

На позив се од 28 синдикалних група које чине овај координациони центар одазвало 11 делегата. У току сат времена очајничких покушаја да сачини кворум од 57 делегата колико је потребно за одлучивање, било је присутно само 11 од чега је један напустио скуп када их је остало само 10! Дакле, да би скупштина била легитимна, било је потребно још чак 47 делегата!

Члан 17. Статута Независног синдиката полиције

Скупштина је највиши орган Координационог центра. Скупштину чине сва руководства Синдикалних група са подручја полицијске управе тог Координационог центра.

За Скупштину је потребно 50 посто +1 делегат.

Чак ни сам позив није легитиман јер је потребно 2/3 делегата за заказивање ванредне скупштине а то је укупно у овом случају 75 делегата, а Иван Крстић је сазвао сам скупштину.

С обзиром на бахато понашање Ивана Крстића коме је итекако склон, посебно под дејством алкохола,  данашњи догађај не представља никакво изненађење. Склон лажима и манипулацијама, као у данашњем догађају, Крстић је многе „преводио жедне преко воде“, па је порука и за ових 10 председника СГ и чланове њихових група, да размисле да ли такав човек треба да их води и бори се за њихова права.

Погледајте кратки видео клип и веселог Ивана Крстића, па сами процените да ли говоримо истину. Постоје и озбиљне сумње да су у питању синдикалне паре!

 

Слични Постови

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА И СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ЦЕЛИНИ

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА…

Ове недеље је на сајту нелегитимне стране Независног синдиката полиције објављен текст у коме се наводи да је на наводној ванредној…
Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Чекајући да претходна три дана прођу у тишини и болу, док шиптарски терориста не буде ликвидиран, док се нашем Николи не…
Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Полицајац Никола Крсмановић, који је убијен у среду увече у Липничком Шору, сахрањен је данас на сеоском гробљу у Јаребицама. У…