Пропали покушај насилне смене руководства КЦ Београд

 

 

Данас је одржан састанак дела НСП КЦ Београд на позив суспендованог Ивана Крстића. Крстић је игноришући суспензију од стране легално изабраног руководства, наставио са низом нелегалних активности које је данас крунисао сазивањем тзв Скупштине КЦ Београд.

На позив се од 28 синдикалних група које чине овај координациони центар одазвало 11 делегата. У току сат времена очајничких покушаја да сачини кворум од 57 делегата колико је потребно за одлучивање, било је присутно само 11 од чега је један напустио скуп када их је остало само 10! Дакле, да би скупштина била легитимна, било је потребно још чак 47 делегата!

Члан 17. Статута Независног синдиката полиције

Скупштина је највиши орган Координационог центра. Скупштину чине сва руководства Синдикалних група са подручја полицијске управе тог Координационог центра.

За Скупштину је потребно 50 посто +1 делегат.

Чак ни сам позив није легитиман јер је потребно 2/3 делегата за заказивање ванредне скупштине а то је укупно у овом случају 75 делегата, а Иван Крстић је сазвао сам скупштину.

С обзиром на бахато понашање Ивана Крстића коме је итекако склон, посебно под дејством алкохола,  данашњи догађај не представља никакво изненађење. Склон лажима и манипулацијама, као у данашњем догађају, Крстић је многе „преводио жедне преко воде“, па је порука и за ових 10 председника СГ и чланове њихових група, да размисле да ли такав човек треба да их води и бори се за њихова права.

Погледајте кратки видео клип и веселог Ивана Крстића, па сами процените да ли говоримо истину. Постоје и озбиљне сумње да су у питању синдикалне паре!

 

Слични Постови

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката полиције и Удружења ветерана ПЈП у Зајечару

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката…

У Зајечару је одржана акција добровољног давања крви, у којој је прикупљено 45 јединица ове драгоцене течности. Акција је реализована у…
Александар и Ана су били у колима кад им је полиција наредила: „Ајде за нама“ – 10 минута касније гледао је сцену коју ће препричавати унуцима

Александар и Ана су били у колима кад им…

У Београду се јутрос око пола 11 часова догодила права филмска акција полиције када је девојчица Софија под ротацијама и између…