Припадници МУП-а учествују у спречавању поплава на југозападу Србије

Због поплава у општини Сјеница изазване изливањем реке Грабовине проглашено је ванредно стање, као и у Пријепољу због изливање реке Лим. На терену су осим припадника јавних служби ангажовани и припадници Сектора за ванредне ситуације и полицајци ради спречавања даљих поплава.

Полицијски службеници нашег министарства су у приправности и у другим градовима јер брину водостаји Рашке, Јошанице и Ибра.

Полицијски службеници граничне полиције ПО Сјеница и руководство Синдикалне групе СГП Сјеница су од раних јутарњих часова на терену са грађанима Сјенице где помажу у борби против поплава. Колеге наглашавају да ће увек бити уз своје суграђане кад год је потребно.

Похваљујемо рад ватрогасаца, полицајаца и свих грађана који још увек помажу на спречавању даљих поплава и позивамо све чланове да се обрате за сваку врсту помоћи у санацији својих објеката.

 

Ваш НСП

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…