Преминуо колега Драган Петровић из Новог Сада

Драган Петровић рођен је 14.12.1977. године у Сенти. Живео је у Новом Саду са супругом Зорицом и синовима Милошем, Павлом и Огњенаћом. За своју породицу је живео и чинио све да им пружи огромну љубав оца и супруга.

Од 06.08.2001.године је радник Министарства Унутрашњих Послова запослен у Бригади до 2002 године када је прешао у Жандармерију и ту остваривао своју каријеру. Дарган је био неко ко се увек залагао за помоћ свима око себе. Вредан,поштен, ведрог духа неко ко је волео живот и био створен да чини добра дела. Био је члан Хуманитарне организације Жандарм и Активиста Независног синдиката полиције где се максимално залагао за све што је радио јер је радио из срца са љубављу сваки свој позив. За Драгана све његове колеге, старешине и пријатељи имају само речи хвале и свима им је заједничка реченица ‘’ЧОВЕК ВЕЛИКОГ СРЦА’’. На жалост свих који смо познавали једног таквог анђела на овом свету нас је напустио 22.11.2021.године и оставио велику тугу и празнину у нашим срцима али нам је свима оставио пример доброг човека и лепа сећања која никад не одлазе у заборав и на тај начин ће увек бити и даље међу нама.

Драги пријатељи сахрана Драгана Петровића биће одржана у петак 26.11.2021.год. у 10:30 часова на Градском гробљу, Руменачки пут 65  Нови Сад.

                                                                                               Председник КЦ Нови Сад
Димитрић Јован

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…