Правда за колегу Часлава Јолића!

Дана 02.06.2022. године у месту Исток на подручју Аутономне покрајине Косово и Метохија, Часлава Јолића држављанина Републике Србије, противно људском, моралном, домаћем и међународном праву, у моменту док је обављао уобичајене административне послове (решавао правно-имовинске послове) у општини свог рођења, напрасно  је ухпашен од стране полиције самопроглашене Републике Косово и под сумњивим околностима и изговорима се и дан, данас налази у притвору  у Приштини.

Часлав Јолић полицијски службеник, запослен у ПУ за град Београд у Полицијској станици Чукарица,  кроз свој професионални рад и у приватном животу као отац четворо деце и старатељ два детета, небројено пута је доказао своје поштење, честитост и родољубље.

Свесни смо  чињенице да се улажу велики напори министра Александра Вулина, министарства унутрашњих послова и представника канцеларије за Косово и Метохију и да се води велика правна битка на пољу међународног права, како би колега Јолић доказао своју апсолутну невиност у оквиру фингиране и бестидне оптужбе за ратне злочине.

Часлав Јолић са супругом

Независни синдикат полиције, чији је Јолић иначе дугогодишњи члан, од тренутка немилог догађаја се у потпуности ставио на располагање његовој породици пружањем  материјалне и сваке друге врсте помоћи.

ВЕРУЈЕМО И БОРИЋЕМО СЕ ДО КРАЈА ЗА ПРАВДУ КОЛЕГЕ ЧАСЛАВА ЈОЛИЋА.

 

 Председавајући председништва НСП

 Милорад Милутиновић

 

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…