Позитивни устисци након састанка руководства НСП-а

Јуче је у Београду у згради СИВ-а 2 одржан састанак председништва и извршног одбора Независног синдиката полиције. На почетк, присутне је поздравио председавајући председништва Бранко Борић, који је укратко описао састанак наше делегације са министром Гашићем, почетком ове недеље.

Даље су своје утиске пренели и остали чланови делегације који су генерално позитивно оценили пријем и разумевање министра Гашића за актуелне проблеме у синдикату. Истини за вољу, и министар је имао прилику да се из прве руке увери у стручан и озбиљан приступ и однос нашег руководства, како према синдикату, тако и према министарству у целини.

На састанку је даље било речи о унутрашњим питањима и организацији у синдикату, као и  јасној стратегији којом ће се НСП по свим питањима водити убудуће.

Након два и по сата данашњег састанка, општи утисак присутних је да је у великој мери превазиђена већина потешкоћа са којима смо се суочавали у последњих годину и по дана, о чему најбоље сведочи слога нашег руководства и позитивна атмосфера која влада недељама уназад.

На крају, након јучерашњег „пресека стања“ као и будућих планова, верујемо да више од 16.000 чланова итекако има разлога за оптимизам у наредном периоду.

 

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…