Позитивни устисци након састанка руководства НСП-а

Јуче је у Београду у згради СИВ-а 2 одржан састанак председништва и извршног одбора Независног синдиката полиције. На почетк, присутне је поздравио председавајући председништва Бранко Борић, који је укратко описао састанак наше делегације са министром Гашићем, почетком ове недеље.

Даље су своје утиске пренели и остали чланови делегације који су генерално позитивно оценили пријем и разумевање министра Гашића за актуелне проблеме у синдикату. Истини за вољу, и министар је имао прилику да се из прве руке увери у стручан и озбиљан приступ и однос нашег руководства, како према синдикату, тако и према министарству у целини.

На састанку је даље било речи о унутрашњим питањима и организацији у синдикату, као и  јасној стратегији којом ће се НСП по свим питањима водити убудуће.

Након два и по сата данашњег састанка, општи утисак присутних је да је у великој мери превазиђена већина потешкоћа са којима смо се суочавали у последњих годину и по дана, о чему најбоље сведочи слога нашег руководства и позитивна атмосфера која влада недељама уназад.

На крају, након јучерашњег „пресека стања“ као и будућих планова, верујемо да више од 16.000 чланова итекако има разлога за оптимизам у наредном периоду.

 

Слични Постови

КЦ Шабац – Бројне активности функционера КЦ Шабац на овогодишњем  семинару на Тари

КЦ Шабац – Бројне активности функционера КЦ Шабац на…

Данас је на Тари у хотелу Оморика одржан семинар Независног синдиката полиције КЦ Шабац на коме је присуствовало 16 председника синдикалних…
НСП КЦ Зајечар (СГ Зајечар): Наставак помоћи и подршке својим колегиницама и колегама

НСП КЦ Зајечар (СГ Зајечар): Наставак помоћи и подршке…

У радној недељи која је иза нас, представници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар наставили су по свом устаљеном плану и програму…
Састанак МТС-а и НСП-а – УНАПРЕЂЕНА САРАДЊА

Састанак МТС-а и НСП-а – УНАПРЕЂЕНА САРАДЊА

Јуче је у Београду у згради МТС Бизнис центра одржан састанак функционера ове компаније и представника Независног синдиката полиције. Шеф службе…