Позитивни устисци након састанка руководства НСП-а

Јуче је у Београду у згради СИВ-а 2 одржан састанак председништва и извршног одбора Независног синдиката полиције. На почетк, присутне је поздравио председавајући председништва Бранко Борић, који је укратко описао састанак наше делегације са министром Гашићем, почетком ове недеље.

Даље су своје утиске пренели и остали чланови делегације који су генерално позитивно оценили пријем и разумевање министра Гашића за актуелне проблеме у синдикату. Истини за вољу, и министар је имао прилику да се из прве руке увери у стручан и озбиљан приступ и однос нашег руководства, како према синдикату, тако и према министарству у целини.

На састанку је даље било речи о унутрашњим питањима и организацији у синдикату, као и  јасној стратегији којом ће се НСП по свим питањима водити убудуће.

Након два и по сата данашњег састанка, општи утисак присутних је да је у великој мери превазиђена већина потешкоћа са којима смо се суочавали у последњих годину и по дана, о чему најбоље сведочи слога нашег руководства и позитивна атмосфера која влада недељама уназад.

На крају, након јучерашњег „пресека стања“ као и будућих планова, верујемо да више од 16.000 чланова итекако има разлога за оптимизам у наредном периоду.

 

Слични Постови

Још један напад на државу ЈЕДАН ПОЛИЦАЈАЦ УБИЈЕН, ДРУГИ РАЊЕН

Још један напад на државу ЈЕДАН ПОЛИЦАЈАЦ УБИЈЕН, ДРУГИ…

Ноћас је приликом рутинске контроле возила, један колега убијен а други тешко рањен. Напад се десио у Лозници око један после…
Јубиларне награде

Јубиларне награде

Према незваничним информацијама до којих је дошао наш синдикат, од следеће среде 17. јула почиње исплата јубиларних награда. Исплата ће трајати…
Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са синдикатима

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са…

Независни синдикат полиције је почетком маја, упутио допис министру полиције у коме се тражи састанак пре свега на тему поштовања актуелног…