Похвала за ургентно решавање проблема

Након прошлонедељног састанка министра Братислава Гашића са припадницима Београдског одреда Жандармерије, у бази смештаја у Раковици, резултати на терену су одмах уочљиви. Независни синдикат полиције, како у ранијем периоду тако и сада, ће увек указивати и бити поуздан партнер у решавању проблема, али и похвалити њихово брзо решавање од стране послодавца.

Тако је и у овом случају где је експресно решен проблем у вези исхране полицијских службеника на објектима обезбеђења. Од данас је почела достава по једног куваног оброка на свим позицијама, што ће у доброј мери обогатити јеловник који се састојао од конзервисане и једноличне хране у виду ланч пакета.

Осим побољшане исхране, припадницима Жандармерије ургентно је зановљена обућа и добијене су нове чизме изузетног произвођача и квалитета, што је с обзиром на предстојеће хладне дане такође за похвалу.

На позицијама где колеге ове јединице имају времена за паузу, одмор и обедовање извршена је замена дотрајалих столица (фотеља) новим. И све то за само пар дана од горе наведеног директног разговора са полицајцима.

 

Независни синдикат полиције даје подршку Министру Гашићу и у најављеним набавкама униформе, универзалне опреме (заштитни прслуци), а посебно најавом реновирања објекта МУП-а у Кнеза Милоша 101, као и осталим управама, и наглашавамо да ћемо увек бити поуздан партнер послодавца, било решавањем или указивањем проблема.

Независни синдикат полиције

Председавајући председништва

Милорад Милутиновић

Слични Постови

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са синдикатима

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са…

Независни синдикат полиције је почетком маја, упутио допис министру полиције у коме се тражи састанак пре свега на тему поштовања актуелног…
КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

Данас је Независни синдикат полиције ПИ Сремска Митровица донирао једну климу Полицијској испостави Сремска Митровица а која је била преко потребна…
Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

У уторак 21. маја, Независни синдикат полиције је упутио допис Заменику начелника Сектора за логистику Драгани Трајковић у коме је тражен…