Похвала за ургентно решавање проблема

Након прошлонедељног састанка министра Братислава Гашића са припадницима Београдског одреда Жандармерије, у бази смештаја у Раковици, резултати на терену су одмах уочљиви. Независни синдикат полиције, како у ранијем периоду тако и сада, ће увек указивати и бити поуздан партнер у решавању проблема, али и похвалити њихово брзо решавање од стране послодавца.

Тако је и у овом случају где је експресно решен проблем у вези исхране полицијских службеника на објектима обезбеђења. Од данас је почела достава по једног куваног оброка на свим позицијама, што ће у доброј мери обогатити јеловник који се састојао од конзервисане и једноличне хране у виду ланч пакета.

Осим побољшане исхране, припадницима Жандармерије ургентно је зановљена обућа и добијене су нове чизме изузетног произвођача и квалитета, што је с обзиром на предстојеће хладне дане такође за похвалу.

На позицијама где колеге ове јединице имају времена за паузу, одмор и обедовање извршена је замена дотрајалих столица (фотеља) новим. И све то за само пар дана од горе наведеног директног разговора са полицајцима.

 

Независни синдикат полиције даје подршку Министру Гашићу и у најављеним набавкама униформе, универзалне опреме (заштитни прслуци), а посебно најавом реновирања објекта МУП-а у Кнеза Милоша 101, као и осталим управама, и наглашавамо да ћемо увек бити поуздан партнер послодавца, било решавањем или указивањем проблема.

Независни синдикат полиције

Председавајући председништва

Милорад Милутиновић

Слични Постови

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката полиције и Удружења ветерана ПЈП у Зајечару

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката…

У Зајечару је одржана акција добровољног давања крви, у којој је прикупљено 45 јединица ове драгоцене течности. Акција је реализована у…
Александар и Ана су били у колима кад им је полиција наредила: „Ајде за нама“ – 10 минута касније гледао је сцену коју ће препричавати унуцима

Александар и Ана су били у колима кад им…

У Београду се јутрос око пола 11 часова догодила права филмска акција полиције када је девојчица Софија под ротацијама и између…