Похвала за ургентно решавање проблема

Након прошлонедељног састанка министра Братислава Гашића са припадницима Београдског одреда Жандармерије, у бази смештаја у Раковици, резултати на терену су одмах уочљиви. Независни синдикат полиције, како у ранијем периоду тако и сада, ће увек указивати и бити поуздан партнер у решавању проблема, али и похвалити њихово брзо решавање од стране послодавца.

Тако је и у овом случају где је експресно решен проблем у вези исхране полицијских службеника на објектима обезбеђења. Од данас је почела достава по једног куваног оброка на свим позицијама, што ће у доброј мери обогатити јеловник који се састојао од конзервисане и једноличне хране у виду ланч пакета.

Осим побољшане исхране, припадницима Жандармерије ургентно је зановљена обућа и добијене су нове чизме изузетног произвођача и квалитета, што је с обзиром на предстојеће хладне дане такође за похвалу.

На позицијама где колеге ове јединице имају времена за паузу, одмор и обедовање извршена је замена дотрајалих столица (фотеља) новим. И све то за само пар дана од горе наведеног директног разговора са полицајцима.

 

Независни синдикат полиције даје подршку Министру Гашићу и у најављеним набавкама униформе, универзалне опреме (заштитни прслуци), а посебно најавом реновирања објекта МУП-а у Кнеза Милоша 101, као и осталим управама, и наглашавамо да ћемо увек бити поуздан партнер послодавца, било решавањем или указивањем проблема.

Независни синдикат полиције

Председавајући председништва

Милорад Милутиновић

Слични Постови

КЦ Шабац – У сусрет јубиларним 10. спортским играма!

КЦ Шабац – У сусрет јубиларним 10. спортским играма!

Данас је у Љубовији одржан састанак руководства КЦ Шабац са председницима синдикалних група овог координационог центра. Главна тема су биле предстојеће…
ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва НСП

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва…

Данас је у Сопоту одржана Свечана академија Министарства унутрашњих послова поводом 220 година битке код Дрлупе из Првог српског устанка, откада…
НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у Књажевцу

НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у…

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.…