„Пи**е пандурске! Не знате ви ко је мој тата“: Бахате и агресивне матуранткиње тукле и вукле полицајце

Три матураткиње приведене су 27. маја у полицијску станицу на Звездари, након срамотног инцидента које су направиле на прослави испраћаја матураната Шесте београдске гимназије.

Све је почело када је из школе стигао позив полицији да се у дворишту налазе два сумњива младића која нису њихови ученици, пише Телеграф.

Полиција их је удаљила, а код једног је том приликом уочила и црвену бакљу за појасом.

Међутим, док су младићи одлазили, уследило је запрепашћујуће понашање девојака. Две матуранткиње кренуле су да се свађају, гурају, а потом и даве. Полицијске службенице су их, како преноси портал, прво упозориле да се смире, а када је једна пришла да их раздвоји, задобила је ударац песницом близу ока. Тада је на лице места дошла и Интервентна јединица полиције.

Матуранткиња која је ударила песницом службеницу смештена је у полицијско возило, што ју је додатно разјарило па је, према сазнањима Телеграфа, псовала и викала: „Пи**е пандурске, ј***аћу вам маму, видећете ви кога сте привели, не знате ви ко је мој отац“.

Драми ту није био крај, њене две другарице пришле су колима и кренуо је нови напад. Свака је отворила по једна врата и вукла полицијског службеника за ревере.

Једна је викала: „Ј**аћу у вам маму, пустите ми другарицу“.

Друга се надовезала истим речником и претњама: „Џукеле једне, да ли знате ко је мој отац, сад ће доћи Ћ, ***аће вам свима матер, видећете сви ко је он“.

Припадници Интервентне јединице одвојили су их од полицијских кола и све три су приведене у станицу.

Радисав Милић, директор Шесте београдске гимназије, одговорио је за Телеграф да се инцидент догодио у парку испред Звездара театра, а да је прослава матураната протекла без инцидената.

– У школском дворишту Шесте београдске гимназије након завршетка часова била је кратка прослава матураната током које није било инцидената, а о томе су бринуле разредне старешине и десетак дежурних наставника, као и припадници полиције. О инциденту у парку испред Звездара театра, о којем имате одређена сазнања немамо прецизне информације, јер смо сви били у дворишту школе и имамо само посредна сазнања да је дошло до инцидента и интервенције полиције. Очекујемо извештај од полиције и тада ћемо више моћи да Вам саопштимо – каже Милић.

Оно што се ипак поуздано зна је да је овакво понашање матураната, који су већ одрасле и зреле особе, срамотно где год да се деси – у школи или на улици, а нарочито пред школом и после прославе матуре.

Извор:Blic.rs

Слични Постови

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА И СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ЦЕЛИНИ

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА…

Ове недеље је на сајту нелегитимне стране Независног синдиката полиције објављен текст у коме се наводи да је на наводној ванредној…
Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Чекајући да претходна три дана прођу у тишини и болу, док шиптарски терориста не буде ликвидиран, док се нашем Николи не…
Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Полицајац Никола Крсмановић, који је убијен у среду увече у Липничком Шору, сахрањен је данас на сеоском гробљу у Јаребицама. У…