Одржане прве спортске игре КЦ Београд

Протеклог викенда у Врњачкој Бањи одржане су прве спортске игре Координационог центра Београд. На играма је учествовало око 120 чланова КЦ Београд и више од 50 гостију од којих су најбројнији били чланови руководства Независног синдиката полиције и начелници подручних полицијских управа.

Поред њих, ту су били и гости полицијских синдиката из региона, председник Синдиката Дирекције за координацију полицијских тијела Босне и Херцеговине Харис Салан и председник Управног одбора овог синдиката Бранимир Квргић. Затим, председник Синдиката граничне полиције БиХ Емир Тановић, а из Северне Македоније, председник Македонског полицијског синдиката Марјан Кицев са сарадницима.

Кицев је потписао меморандум о сарадњи са руководством КЦ Београд и КЦ Сремска Митровица, чиме се додатно учвршћује сарадња и веза између два синдиката.

Према речима Милорада Милутиновића који је председник КЦ Београд и уједно Председавајући председништва Независног синдиката полиције, НСП дугује велику захвалност за сарадњу и помоћ у организацији игара, председнику општине Врњачка Бања Бобану Ђуровићу.

Игре које су трајале од петка до недеље, су на све учеснике оставиле лепе утиске што се могло и видети по сјајној атмосфери и позитивној енергији која је трајала све време, а томе је несумњиво највише допринела добра организација и љубазност домаћина.

Више фотографија можете погледати кликом на овај линк.

Слични Постови

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва НСП

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва…

Данас је у Сопоту одржана Свечана академија Министарства унутрашњих послова поводом 220 година битке код Дрлупе из Првог српског устанка, откада…
НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у Књажевцу

НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у…

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.…
Сретење – Дан државности Републике Србије

Сретење – Дан државности Републике Србије

Сретење — Дан државности Србије је државни празник Србије који се прославља 15. и 16. фебруара, а установљен у спомен на дан када је…