Одржане прве спортске игре КЦ Београд

Протеклог викенда у Врњачкој Бањи одржане су прве спортске игре Координационог центра Београд. На играма је учествовало око 120 чланова КЦ Београд и више од 50 гостију од којих су најбројнији били чланови руководства Независног синдиката полиције и начелници подручних полицијских управа.

Поред њих, ту су били и гости полицијских синдиката из региона, председник Синдиката Дирекције за координацију полицијских тијела Босне и Херцеговине Харис Салан и председник Управног одбора овог синдиката Бранимир Квргић. Затим, председник Синдиката граничне полиције БиХ Емир Тановић, а из Северне Македоније, председник Македонског полицијског синдиката Марјан Кицев са сарадницима.

Кицев је потписао меморандум о сарадњи са руководством КЦ Београд и КЦ Сремска Митровица, чиме се додатно учвршћује сарадња и веза између два синдиката.

Према речима Милорада Милутиновића који је председник КЦ Београд и уједно Председавајући председништва Независног синдиката полиције, НСП дугује велику захвалност за сарадњу и помоћ у организацији игара, председнику општине Врњачка Бања Бобану Ђуровићу.

Игре које су трајале од петка до недеље, су на све учеснике оставиле лепе утиске што се могло и видети по сјајној атмосфери и позитивној енергији која је трајала све време, а томе је несумњиво највише допринела добра организација и љубазност домаћина.

Више фотографија можете погледати кликом на овај линк.

Слични Постови

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

Минулог викенда у селу Велики Извор надомак Зајечара, одржана је 11. Међународна манифестација “БАШТА БАЛКАНА 2023“. “БАШТА БАЛКАНА“ представља својеврсну манифестацију…
КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

Јуче су након пријаве пожара у београдском насељу Железник, на терен изашле колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. На лице места…
КЦ Београд – Апартмани на Златибору

КЦ Београд – Апартмани на Златибору

Потписан уговор између НСП СГ Лазаревац и апартмани Долче Каса у власништву Милисав Ђорђевић из Чајетине где ће чланови моћи користити…