Одржане прве спортске игре КЦ Београд

Протеклог викенда у Врњачкој Бањи одржане су прве спортске игре Координационог центра Београд. На играма је учествовало око 120 чланова КЦ Београд и више од 50 гостију од којих су најбројнији били чланови руководства Независног синдиката полиције и начелници подручних полицијских управа.

Поред њих, ту су били и гости полицијских синдиката из региона, председник Синдиката Дирекције за координацију полицијских тијела Босне и Херцеговине Харис Салан и председник Управног одбора овог синдиката Бранимир Квргић. Затим, председник Синдиката граничне полиције БиХ Емир Тановић, а из Северне Македоније, председник Македонског полицијског синдиката Марјан Кицев са сарадницима.

Кицев је потписао меморандум о сарадњи са руководством КЦ Београд и КЦ Сремска Митровица, чиме се додатно учвршћује сарадња и веза између два синдиката.

Према речима Милорада Милутиновића који је председник КЦ Београд и уједно Председавајући председништва Независног синдиката полиције, НСП дугује велику захвалност за сарадњу и помоћ у организацији игара, председнику општине Врњачка Бања Бобану Ђуровићу.

Игре које су трајале од петка до недеље, су на све учеснике оставиле лепе утиске што се могло и видети по сјајној атмосфери и позитивној енергији која је трајала све време, а томе је несумњиво највише допринела добра организација и љубазност домаћина.

Више фотографија можете погледати кликом на овај линк.

Слични Постови

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са синдикатима

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са…

Независни синдикат полиције је почетком маја, упутио допис министру полиције у коме се тражи састанак пре свега на тему поштовања актуелног…
КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

Данас је Независни синдикат полиције ПИ Сремска Митровица донирао једну климу Полицијској испостави Сремска Митровица а која је била преко потребна…
Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

У уторак 21. маја, Независни синдикат полиције је упутио допис Заменику начелника Сектора за логистику Драгани Трајковић у коме је тражен…