Одржане прве спортске игре КЦ Београд

Протеклог викенда у Врњачкој Бањи одржане су прве спортске игре Координационог центра Београд. На играма је учествовало око 120 чланова КЦ Београд и више од 50 гостију од којих су најбројнији били чланови руководства Независног синдиката полиције и начелници подручних полицијских управа.

Поред њих, ту су били и гости полицијских синдиката из региона, председник Синдиката Дирекције за координацију полицијских тијела Босне и Херцеговине Харис Салан и председник Управног одбора овог синдиката Бранимир Квргић. Затим, председник Синдиката граничне полиције БиХ Емир Тановић, а из Северне Македоније, председник Македонског полицијског синдиката Марјан Кицев са сарадницима.

Кицев је потписао меморандум о сарадњи са руководством КЦ Београд и КЦ Сремска Митровица, чиме се додатно учвршћује сарадња и веза између два синдиката.

Према речима Милорада Милутиновића који је председник КЦ Београд и уједно Председавајући председништва Независног синдиката полиције, НСП дугује велику захвалност за сарадњу и помоћ у организацији игара, председнику општине Врњачка Бања Бобану Ђуровићу.

Игре које су трајале од петка до недеље, су на све учеснике оставиле лепе утиске што се могло и видети по сјајној атмосфери и позитивној енергији која је трајала све време, а томе је несумњиво највише допринела добра организација и љубазност домаћина.

Више фотографија можете погледати кликом на овај линк.

Слични Постови

Александар и Ана су били у колима кад им је полиција наредила: „Ајде за нама“ – 10 минута касније гледао је сцену коју ће препричавати унуцима

Александар и Ана су били у колима кад им…

У Београду се јутрос око пола 11 часова догодила права филмска акција полиције када је девојчица Софија под ротацијама и између…
КЦ ДСиНМ – Одличан провод у Врњачкој Бањи поводом 8. марта (ФОТО)

КЦ ДСиНМ – Одличан провод у Врњачкој Бањи поводом…

КЦ ДСиНМ је поводом 8. марта протеклог викенда за своје чланове организовао путовање у Врњачку Бању. Пун аутобус и неколико аутомобила…