НСП продужио уговор са Мегатрендом ИЗУЗЕТНИ УСЛОВИ СТУДИРАЊА

Данас је на Мегатренд Универзитету обновљен споразум о сарадњи ове установе и Независног синдиката полиције. Као и до сада услови школовања за чланове нашег синдиката су изузетно повољни па ће те тако за упис било које године студија плаћати 50 попуста за ту годину! Уз то, иста понуда важи и за уже чланове породица наших чланова.

Присутне професоре Универзитета и представнике медија поздравио је ректор професор др Мића Јовановић који је истакао задовољство досадашњом сарадњом са Независним синдикатом полиције чији је иницијатор био Председавајући Велимир Лукић. Професор Јовановић је даље рекао да ће уз поменути попуст чланови нашег синдиката моћи да студирају на свих 12 факултета Мегатренд Универзитета. Наши чланови ће имати и олакшице тиме што ће им бити омогућено присуство на часовима ван редовних термина а уз то ће моћи више пута током године да полажу испите. У договору са синдикатом постоји опција да се и викендом држе предавања као и да се посебно посвети пажња нашим члановима у периоду зимских и летњих распуста рекао је Јовановић.

Након професора Јовановића, присутне је поздравио и Председавајући Председништва НСП Велимир Лукић који је захвалио професору на досадашњој сарадњи оценивши је као веома успешну. Лукић је такође подсетио да ће осим наведеног попуста, школарина моћи да се плаћа на 12 месечних рата што је, како је рекао, изузетно повољно. Уз то, Лукић је истакао да већина полицијских службеника, односно чланова нашег синдиката, ради на терену и да су услови по питању броја полагања и праћења наставе такође веома значајни. На Мегатренду је присутан значајан број колега које су радиле у сектору безбедности и који разумеју шта нам је потребно првенствено у области безбедности и праварекао је Лукић. На крају позивамо чланове да искористе наведене повољности било за себе или за чланове породица, а остале колеге позивамо да се учлане у наш синдикат и тиме такође искористе ове али и бројне друге привилегије које НСП пружа својим члановима.

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…