НСП похваљује одлуку министра за попуну опреме

Министар Гашић тражи да се попуни недостајућа опрема полицијским службеницима и наш синдикат поздравља овакву одлуку јер сведоци смо да се годинама између колега позајмљује опрема. Многима је опрема надохнађема али и даље не свима у целости иако је више пута указано шта недостаје полицајцима који су дошли са простора КиМ и онима који су тамо били ангаживани а остала им је опрема након повлачења или је уништена а многима и оштећена.

Да би се надохнадила опрема неопходно је да полицијски службеници напишу службену белешку свом руководиоцу како би се опрема обезбедила (шаторско крило, врећа за спавање, ранац, порција, маска, палица, итд).

Ако је неком у копненој зони безбедности или на нком другом ангажовању оштећена опрема или нестала треба написати службену белешку да би напокон били опремљени како је прописано.

Подсећамо вас да је на нашем првом састанку са министром обећано да ће се и сви остали проблеми који нас тиште решавати у ходу и на задовољство радника МУП-а.

 

 

Независни синдикат полиције

председавајући Председништва

Милорад Милутиновић

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…