НСП КЦ Зајечар (СГ Зајечар) – Превенцијом до здравља

На иницијативу Независног синдиката полиције КЦ Зајечар уз стручну помоћ и реализацију Здравственог центра Зајечар, Дома здравља Зајечар и превентивног центра, минулог викенда отпочео  је први део кампање “ПРЕВЕНЦИЈОМ ДО ЗДРАВЉА“.

У оквиру првог дела предметне кампање, прошле суботе, здравствени радници Дома здравља у Зајечару из превентивног центра  омогућили су  свим заинтересованим државним службеницима и намештеницима из седишта Полицијске управе Зајечар, систематски преглед: са лабараторијским анализама крви, ЕКГ-ом, скринингом депресије и скринингом дијабетеса. Поменутим прегледима одазвали су се и заинтересовани из статуса овлашћених службених лица.

Напомињемо да је отпочео други део кампање превентивне здравствене заштите и да је Служба за здравствену заштиту жена З.Ц Зајечар, тренутно отпочела  спровођење  комплетних гинеколошких прегледа у мањим групама за заинтересоване колегинице, по већ устаљеној динамици.

За спровођење превентивних систематских прегледа велику захвалност исказујемо директору Дома здравља Зајечар др Бојани Радојевић, начелнику Службе опште медицине др Биљани Велић и свим здравственим радницима Дома здравља који су имали директног учешћа у спровођењу преветивних прегледа.

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар, наставиће са омогућавањем континуиране превентивне здравствене заштите свим својим колегиницама и колегама.

ПРЕВЕНЦИЈОМ ДО ЗДРАВЉА!!!

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ
КООРДИНАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕЧАР

Слични Постови

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА И СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ЦЕЛИНИ

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА…

Ове недеље је на сајту нелегитимне стране Независног синдиката полиције објављен текст у коме се наводи да је на наводној ванредној…
Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Чекајући да претходна три дана прођу у тишини и болу, док шиптарски терориста не буде ликвидиран, док се нашем Николи не…
Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Полицајац Никола Крсмановић, који је убијен у среду увече у Липничком Шору, сахрањен је данас на сеоском гробљу у Јаребицама. У…