НСП КЦ Зајечар (СГ СПИ Зајечар) – Донација опреме увиђајној екипи СПИ Зајечар

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар наставља по свом устаљеном плану и програму подршке и помоћи својим колегама у погледу техничког опремања са циљем стварања што адекватнијих услова за несметано обављање службених задатака.

Тим поводом представници Координационог центра Зајечар Игор Стојадиновић и Санела Грујић- Пејић, командиру СПИ Зајечар Небојши Минкићу свечано су предали опрему (мерне уређаје и ручне алате) непоходне за професионално обављање послова из делокруга рада на увиђајно- оперативним пословима. Предметној примо-предаји присуствовао је начелник Одељења саобраћајне полиције, потпуковник полиције Новица Радуловић.

Својим колегама из ОСП-СПИ Зајечар након уручене донације пожелели смо пуно здравља, среће и што мање посла у наредном периоду.

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…