НСП КЦ Зајечар – Наставак подршке и помоћи у техничком опремању

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар наставља по свом устаљеном плану и програму подршке и помоћи својим колегама у погледу техничког опремања са циљем стварања што адекватнијих услова за несметано обављање службених задатака.

Дана 01.02.2024.године представници Координационог центра Зајечар, угостили су своје колегинице и колеге из Одељења саобраћајне полиције у Зајечару и Одсека за управне послове у Зајечару.

Датом приликом на даље коришћење, свечано су предата два скенер уређаја.

Један скенер уређај предат је официру ОСП Зајечар, мајору полиције Сањи Антоски за потребе реферата прекршаји и прекршајни поступци у оквиру Одељења саобраћајне полиције, док је други скенер уређај уручен референту Милени Жикић за потребе реферата возачких дозвола у оквиру Одсека за управне послове у Зајечару.

Предметној примо-предаји присуствовао је начелник Одељења саобраћајне полиције Зајечар, потпуковник полиције Новица Радуловић.

Својим колегама из ОСП и ОЗУП Зајечар након примо-предаје уређаја, пожелели смо пуно здравља, среће и успеха у предстојећем обављању службених задатака.

Независни синдикат полиције
Координациони центар Зајечар

 

Слични Постови

КЦ Шабац – У сусрет јубиларним 10. спортским играма!

КЦ Шабац – У сусрет јубиларним 10. спортским играма!

Данас је у Љубовији одржан састанак руководства КЦ Шабац са председницима синдикалних група овог координационог центра. Главна тема су биле предстојеће…
ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва НСП

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва…

Данас је у Сопоту одржана Свечана академија Министарства унутрашњих послова поводом 220 година битке код Дрлупе из Првог српског устанка, откада…
НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у Књажевцу

НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у…

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.…