НСП КЦ Зајечар – Наставак подршке и помоћи у техничком опремању

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар наставља по свом устаљеном плану и програму подршке и помоћи својим колегама у погледу техничког опремања са циљем стварања што адекватнијих услова за несметано обављање службених задатака.

Дана 01.02.2024.године представници Координационог центра Зајечар, угостили су своје колегинице и колеге из Одељења саобраћајне полиције у Зајечару и Одсека за управне послове у Зајечару.

Датом приликом на даље коришћење, свечано су предата два скенер уређаја.

Један скенер уређај предат је официру ОСП Зајечар, мајору полиције Сањи Антоски за потребе реферата прекршаји и прекршајни поступци у оквиру Одељења саобраћајне полиције, док је други скенер уређај уручен референту Милени Жикић за потребе реферата возачких дозвола у оквиру Одсека за управне послове у Зајечару.

Предметној примо-предаји присуствовао је начелник Одељења саобраћајне полиције Зајечар, потпуковник полиције Новица Радуловић.

Својим колегама из ОСП и ОЗУП Зајечар након примо-предаје уређаја, пожелели смо пуно здравља, среће и успеха у предстојећем обављању службених задатака.

Независни синдикат полиције
Координациони центар Зајечар

 

Слични Постови

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са синдикатима

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са…

Независни синдикат полиције је почетком маја, упутио допис министру полиције у коме се тражи састанак пре свега на тему поштовања актуелног…
КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

Данас је Независни синдикат полиције ПИ Сремска Митровица донирао једну климу Полицијској испостави Сремска Митровица а која је била преко потребна…
Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

У уторак 21. маја, Независни синдикат полиције је упутио допис Заменику начелника Сектора за логистику Драгани Трајковић у коме је тражен…