НСП КЦ Зајечар – Још једно успешно решавање проблема вишка радних сати у ПУ Зајечар

Руководство Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар у сарадњи са начелником ПУ Зајечар пуковником полиције Сањом Димитријевић наставља у тренду решавања горећих  питања за запослене у ПУ Зајечар.  Kрајем месеца августа након одржаног радног  састанака ушло се у реализацију и решавање проблема  прерасподеле и обрачуна радног времена  (вишка радних сати) за првих шест месеци у текућој години. Требамо се подсетити да смо пре само шест месеци такође захваљујући изузетној сарадњи са начелником ПУ Зајечар ретроактивно решили проблем обрачуна и исплате вишка радних сати за период од 2015. до 2018. године као и проблем  на тему приправности.

Још једном изражавамо захвалност начелнику ПУ Зајечар на изузетној сарадњи и решавању свих постављених проблема. Истакли би да смо поносни на чињеницу да  кроз веома честе и конструктивне разговоре са директним изношењем проблема, успели  смо да  решимо исте у веома кратком временском периоду.

Свакако последњи састанак је завршен обостраном констатацијом да нам нови Посебни колективни уговор за полицијске службенике доноси изузетне новине и погодности, чије ћемо позитивне ефекте осетити за веома кратко време.

 

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…