Наставак сарадње са Мегатренд универзитетом

Делегација Независног синдиката полиције у саставу председавајући председништва Милорад Милутиновић и  генерални секретар Игор Стојадиновић јуче је одржала састанак са ректором Мегатренд Универзитета у Београду проф. др. Мићом Јовановићем и његовим сарадницима о наставку деценијске сарадње у области Високо школског образовања у оквиру 12 факултета Мегатренд универзитета.

Након одржаног састанка потписан је уговор о наставку сарадње по коме ће чланови Независног синдиката полиције и чланови њихових ужих породица (брачни друг и деца) остваривати  право попуста од 25 % на школарину приликом уписа и школовања на основним, мастер и докторским студијама у школској 2022/2023. годину.

Чланови Независног синдиката полиције, право попуста оствариваће подношењем унифициране потврде о чланству,  које ће директно издавати председници Координационих центара. Потврду можете преузети кликом на овај линк.

За све ближе информације о акредитованим студијским програмима, начину уписа и моделима студирања у оквиру Мегатренд универзитета можете се информисати на megatrend.edu.rs .

У ЗДРАВЉУ И СРЕЋИ СТИЦАЛИ НОВА ЗНАЊА И ВЕШТИНЕ!

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…