КЦ Зајечар(СГ Зајечар) – Превенцијом до здравља

На иницијативу Независног синдиката полиције КЦ Зајечар, уз стручну помоћ и реализацију Здравственог центра Зајечар, Дома здравља Зајечар, Службе за здравствену заштиту жена у протеклих два месеца спроведена је интензивна превентивна акција, комплетних систематских-гинекoлошких прегледа за колегинице из седишта ПУ Зајечар.

Систематском прегледу одазвало се укупуно 42 колегинице, где су нажалост код 2 колегинице детектоване одређене аномалије и промене, које су захваљујући брзој интервенцији успешно отклоњене.

Морамо да напоменемо да ово није прва превентивна акција са Здравственим центром у Зајечару, већ да се исте континурано раде већ дуги низ година, зависно од тренутних ситуација и потреба запослених у ПУ Зајечар.

Независни синдикат полиције, поносан је на чињеницу да је са Здравственим центром Зајечар успостављена изузетно добра сарадња,  која резултирала брзом реакцијом на све исказане здравствене проблеме запослених у ПУ Зајечар.

Дана 14.10.2022. године представници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар у седишту ПУ Зајечар уприличили су делегацију Здравственог центра Зајечар: директора З.Ц Зајечар др Мирослава Стојановића, др Драгану Тодосијевић-Петровић специјалисту гинекологије и главну медицинску сестру Здравственог центра Зајечар, Тању Пантелић.

У оквиру свечаног пријема, директору З.Ц Зајечар др Мирославу Стојановић уручена је плакета у знак захвалности за допринос на очувању здравља запослених у ПУ Зајечар,  док су др Драгани Тодосијевић-Петровић и главној медицинској сестри З.Ц Зајечар Тањи Пантелић уручене плакете у знак захвалности за изузетну досадашњу сарадњу.

Свакако Независни синдикат полиције изузетно цени и поштује труд, рад и залагање свих запослених у Здравственом центру Зајечар и у име својих колегиница и колега, искрено од срца им се захваљујемо.

Овде погледајте остале фотографије.

ПРЕВЕНЦИЈОМ ДО ЗДРАВЉА!!!

 

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ
КООРДИНАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕЧАР

Слични Постови

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката полиције и Удружења ветерана ПЈП у Зајечару

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката…

У Зајечару је одржана акција добровољног давања крви, у којој је прикупљено 45 јединица ове драгоцене течности. Акција је реализована у…
Александар и Ана су били у колима кад им је полиција наредила: „Ајде за нама“ – 10 минута касније гледао је сцену коју ће препричавати унуцима

Александар и Ана су били у колима кад им…

У Београду се јутрос око пола 11 часова догодила права филмска акција полиције када је девојчица Софија под ротацијама и између…