КЦ Зајечар(СГ Зајечар) – Превенцијом до здравља

На иницијативу Независног синдиката полиције КЦ Зајечар, уз стручну помоћ и реализацију Здравственог центра Зајечар, Дома здравља Зајечар, Службе за здравствену заштиту жена у протеклих два месеца спроведена је интензивна превентивна акција, комплетних систематских-гинекoлошких прегледа за колегинице из седишта ПУ Зајечар.

Систематском прегледу одазвало се укупуно 42 колегинице, где су нажалост код 2 колегинице детектоване одређене аномалије и промене, које су захваљујући брзој интервенцији успешно отклоњене.

Морамо да напоменемо да ово није прва превентивна акција са Здравственим центром у Зајечару, већ да се исте континурано раде већ дуги низ година, зависно од тренутних ситуација и потреба запослених у ПУ Зајечар.

Независни синдикат полиције, поносан је на чињеницу да је са Здравственим центром Зајечар успостављена изузетно добра сарадња,  која резултирала брзом реакцијом на све исказане здравствене проблеме запослених у ПУ Зајечар.

Дана 14.10.2022. године представници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар у седишту ПУ Зајечар уприличили су делегацију Здравственог центра Зајечар: директора З.Ц Зајечар др Мирослава Стојановића, др Драгану Тодосијевић-Петровић специјалисту гинекологије и главну медицинску сестру Здравственог центра Зајечар, Тању Пантелић.

У оквиру свечаног пријема, директору З.Ц Зајечар др Мирославу Стојановић уручена је плакета у знак захвалности за допринос на очувању здравља запослених у ПУ Зајечар,  док су др Драгани Тодосијевић-Петровић и главној медицинској сестри З.Ц Зајечар Тањи Пантелић уручене плакете у знак захвалности за изузетну досадашњу сарадњу.

Свакако Независни синдикат полиције изузетно цени и поштује труд, рад и залагање свих запослених у Здравственом центру Зајечар и у име својих колегиница и колега, искрено од срца им се захваљујемо.

Овде погледајте остале фотографије.

ПРЕВЕНЦИЈОМ ДО ЗДРАВЉА!!!

 

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ
КООРДИНАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕЧАР

Слични Постови

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

Минулог викенда у селу Велики Извор надомак Зајечара, одржана је 11. Међународна манифестација “БАШТА БАЛКАНА 2023“. “БАШТА БАЛКАНА“ представља својеврсну манифестацију…
КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

Јуче су након пријаве пожара у београдском насељу Железник, на терен изашле колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. На лице места…
КЦ Београд – Апартмани на Златибору

КЦ Београд – Апартмани на Златибору

Потписан уговор између НСП СГ Лазаревац и апартмани Долче Каса у власништву Милисав Ђорђевић из Чајетине где ће чланови моћи користити…