КЦ Зајечар (СГ Зајечар и СГ Бољевац) – Новогодишњи испраћај пензионера

Дана 24.12.2021. године, активисти Независног синдиката полиције, Координационог центра Зајечар, руководство СГ Зајечар и СГ Бољевац, организовали су новогодишњу свечаност поводом испраћаја својих колега-чланова који су стекли услов и право за пензију у 2021. години:

Ивица Стојановић пензионисани припадник СПИ Зајечар;

Драган Нојкић пензионисани припадник ПИ Зајечар;

Ненад Божиновић пензионисани припадник ОЗЛ Зајечар;

Дејан Наиновић пензионисани припадник ПИ Зајечар;

Златко Милићевић пензионисани припадник ПС Бољевац;

Драган Драгутиновић пензионисани припадник ПС Бољевац;

Перица Јовановић пензионисани припадник ПС Бољевац и

Горан Лападатовић пензионисани припадник  ПС Бољевац.

Поменутој свечаности из оправданих разлога, нису се одазавале пензионисане колеге Наиновић, Јовановић и Лападатовић.

Колеге-пензионере, уприличени су свечаношћу, која је одржана у седишту ПУ Зајечар. У официјалном делу, нашим пензионерима уручене су плакете и поклони, након чега је приређен слављенички коктел.

Захваљујемо се на присуству начелнику ПУ Зајечар, пуковнику полиције Саши Станимировићу, начелнику ОП, потпуковнику полиције Светиславу Николићу, начелнику ОСП Зајечар, потпуковнику полиције Новици Радуловићу, начелнику ОКП Зајечар, потпуковнику полиције Братиславу Тодоровићу, осталим присутним руководиоцима, колегиницама и колегама који су се одазвали приређеној свечаности.

У уводном делу свечаности, начелник ПУ Зајечар, пуковник полиције Саша Станимировић обратио се нашим пензионерима и пожелео им пуно здравља, среће и уживања у пензионерским данима, након чега се обратио председник КЦ Зајечар Игор Стојадиновић који се присутним пензионерима захвалио на дугогодишњем чланству у Независном синдикату полиције и истима је пожелео дуговечну пензију, да се посвете себи и својим најмилијима  и да пензионерске дане испуне својим интересовањима.

фото галерија

Координациони центар Зајечар својим колегама-пензионерима, још једном је пожелео  дуговечну пензију, испуњену  здрављем, срећом и радошћу!

Слични Постови

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката полиције и Удружења ветерана ПЈП у Зајечару

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката…

У Зајечару је одржана акција добровољног давања крви, у којој је прикупљено 45 јединица ове драгоцене течности. Акција је реализована у…
Александар и Ана су били у колима кад им је полиција наредила: „Ајде за нама“ – 10 минута касније гледао је сцену коју ће препричавати унуцима

Александар и Ана су били у колима кад им…

У Београду се јутрос око пола 11 часова догодила права филмска акција полиције када је девојчица Софија под ротацијама и између…