КЦ Зајечар (СГ Зајечар и СГ Бољевац) – Новогодишњи испраћај пензионера

Дана 24.12.2021. године, активисти Независног синдиката полиције, Координационог центра Зајечар, руководство СГ Зајечар и СГ Бољевац, организовали су новогодишњу свечаност поводом испраћаја својих колега-чланова који су стекли услов и право за пензију у 2021. години:

Ивица Стојановић пензионисани припадник СПИ Зајечар;

Драган Нојкић пензионисани припадник ПИ Зајечар;

Ненад Божиновић пензионисани припадник ОЗЛ Зајечар;

Дејан Наиновић пензионисани припадник ПИ Зајечар;

Златко Милићевић пензионисани припадник ПС Бољевац;

Драган Драгутиновић пензионисани припадник ПС Бољевац;

Перица Јовановић пензионисани припадник ПС Бољевац и

Горан Лападатовић пензионисани припадник  ПС Бољевац.

Поменутој свечаности из оправданих разлога, нису се одазавале пензионисане колеге Наиновић, Јовановић и Лападатовић.

Колеге-пензионере, уприличени су свечаношћу, која је одржана у седишту ПУ Зајечар. У официјалном делу, нашим пензионерима уручене су плакете и поклони, након чега је приређен слављенички коктел.

Захваљујемо се на присуству начелнику ПУ Зајечар, пуковнику полиције Саши Станимировићу, начелнику ОП, потпуковнику полиције Светиславу Николићу, начелнику ОСП Зајечар, потпуковнику полиције Новици Радуловићу, начелнику ОКП Зајечар, потпуковнику полиције Братиславу Тодоровићу, осталим присутним руководиоцима, колегиницама и колегама који су се одазвали приређеној свечаности.

У уводном делу свечаности, начелник ПУ Зајечар, пуковник полиције Саша Станимировић обратио се нашим пензионерима и пожелео им пуно здравља, среће и уживања у пензионерским данима, након чега се обратио председник КЦ Зајечар Игор Стојадиновић који се присутним пензионерима захвалио на дугогодишњем чланству у Независном синдикату полиције и истима је пожелео дуговечну пензију, да се посвете себи и својим најмилијима  и да пензионерске дане испуне својим интересовањима.

фото галерија

Координациони центар Зајечар својим колегама-пензионерима, још једном је пожелео  дуговечну пензију, испуњену  здрављем, срећом и радошћу!

Слични Постови

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА И СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ЦЕЛИНИ

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА…

Ове недеље је на сајту нелегитимне стране Независног синдиката полиције објављен текст у коме се наводи да је на наводној ванредној…
Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Чекајући да претходна три дана прођу у тишини и болу, док шиптарски терориста не буде ликвидиран, док се нашем Николи не…
Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Полицајац Никола Крсмановић, који је убијен у среду увече у Липничком Шору, сахрањен је данас на сеоском гробљу у Јаребицама. У…