КЦ Зајечар – Мали пакетић, пуно љубави

Јуче су активисти  Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар обишли ученике Специјалне установе за васпитање и образовање, Основну и Средњу школу Јелена Мајсторовић  у Зајечару.

Датом приликом Независни синдикат полиције у сарадњи са компанијом ДОО Миленијум из Зајечара, припремили су пригодне новогодишње поклоне са основним школским прибором и слаткишима за ученике ШОСО Јелена Мајсторовић.

Изражавамо велику захвалност на упућеној иницијативи и жељи за организацијом хуманитарне акције, нашем члану, школском полицајцу Андријани Нацков-Димитријевића и медицинској сестри ШОСО Јелена Мајсторовић Јелени Алексић, које су овом приликом поделиле 60 пригодних новогодишњих поклона. 

Велику захвалност такође дугујемо компанији ДОО Миленијум из Зајечара која је помогла спровођење хуманитарне акције и која је кроз деценију партнерства и сарадње са Независним синдикатом полиције на пољу хуманитарног рада апсолутно оправдала епитет друштвено одговорне компаније

Ученицима ШОСО Јелена Мајсторовић, директорки Емили Бадивук, наставном тиму и стручном особљу школе, пожелели смо пуно здравља, среће и успеха у предстојећој 2023 години.

Независни синдикат полиције Координациони центар Зајечар наставиће по свом устаљеном плану и програму организације и учешћа у хуманитарним акцијама.

Кликом на линк, погледајте још фотографија.

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…