КЦ Шабац – Завршене 8. спортске игре ГОСТОВАЛИ И ПОМ. МИНИСТРА МУП-А ИЛИЋ И ОЛИМПИЈСКИ ШАМПИОН ГРБИЋ!

Протеклог викенда су на Тари завршене 8. спортске игре у организацији НСП КЦ Шабац. Игре су као и ранијих година почеле у четвртак, а званично су завршене у суботу. Шест екипа се такмичило у 13 спортских дисциплина, а осим такмичара, играма је укупно присуствовало 320 других чланова, функционера и пријатеља синдиката и координационог центра Шабац.

Приметан је био велики број деце што је и у складу са овогодишњим слоганом игара Породица на првом месту.

Игре су увеличала два Владимира, помоћник министра МУП-а Владимир Илић који је у суботу на свечаној вечери званично затворио игре и олимпијски шампион Владимир Грбић који је победничкој екипи уручио пехар.

Иако смо и ранијих година имали прилике да се уверимо у гостопримство и љубазност према сваком госту као и професионалном приступу целокупном догађају, руководство КЦ Шабац је несумњиво све то поново подигло на још виши ниво. Овај пут се посебно истакао секретар КЦ Шабац Бранко Борић који је одлично водио програм игара протеклих дана.

Борић уручује захвалницу КЦ Шабац директору ВУ Оморика Љупку Ћировићу

Од бројне деце, преко поменутих 13 спортских дисциплина, 320 учесника, 4 дана игара, до свечане вечере на којој су као и јесенас присутне одушевили Марко Тадић бенд и КУД Миленко Топаловић из Бајине Баште, и на крају специјалних гостију и пријатеља КЦ Шабац, можемо само да закључимо да протекле 8. спортске игре биле изузетне у сваком смислу.

Фото галерију можете погледати кликом на овај линк.

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…