КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних група. Присутнима се прво обратио председник КЦ Шабац Веселин Николић, поред осталог рекавши да је бројно стање чланства стабилно и тренутно броји више од 700.  Једна од битнијих тема били су дисциплински поступци којих је све више и план је да се додатно ангажује адвокат који ће помоћи да се спорови реше у корист чланова синдиката.

Тренутно се успешно спроводе планови од последње скупштине, а у наредном периоду следе припреме за славу КЦ Шабац Свети Василије Острошки као и семинар који ће се одржати ове јесени.

Било је речи и предстојећем десетодневном путовању Италија, Француска, Шпанија у организацији КЦ Шабац и сарадњи са руководствима из Сремске Митровице, Ужица и Београда. У питању су три пуна аутобуса који ће следеће недеље кренути на пут.

Слични Постови

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

КЦ Шабац – Увек уз своје чланове!

Тренд раста иницијатива за покретање дисциплинских поступака се наставио и у овој години. Тако је бар што се тиче Координационог центра…
КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

КЦ Шабац – Обележена слава, константан прилив чланова…

Јуче је Независни синдикат полиције КЦ Шабац обележио славу Свети Василије Острошки. Овогодишњи домаћин славе је била синдикална група Коцељева, а…