КЦ Шабац – Бројне активности функционера КЦ Шабац на овогодишњем семинару на Тари

Данас је на Тари у хотелу Оморика одржан семинар Независног синдиката полиције КЦ Шабац на коме је присуствовало 16 председника синдикалних група као и руководство КЦ Шабац. Одржано је више састанака а углавном је фокус био на сумирање резултата ове и планове за наредну годину. Први састанак је почео  у 10 часова, а тема првог дела била је „Дисциплинска одговорност у Министарству унутрашњих послова“. Иначе, синдикат има велику улогу у овом сегменту радно-правних односа, а само је КЦ Шабац током 2023. године учествовао у десетак ослобађајућих случајева у корист својих чланова.

Предавање на ову тему је одржао члан НСП-а Предраг Матовић, који је након тога прешао и на следећу „Унутрашње уређење и систематизација у МУП-у“.

Функционери КЦ Шапца су све време пажљиво слушали Матовића, који је као и ранијих година показао не само да је одлично упућен у материју, него и да то вешто зна да пренесе слушаоцима. 

Након овога, уследио је састанак руководства КЦ Шабац са директором хотела Оморика Љупком Ћировићем са сарадницима, а једна од главних тема била је припрема за одржавање десетих, јубиларних, спортских игара у организацији КЦ Шапца, а које  ће се одржати наредног пролећа. Поред тога, било је преговора о посебним повољностима које би ова установа могла да пружи члановима КЦ Шапца.

Наредна данашња активност била је редовна годишња скупштина КЦ Шапца. Прво су сви председници синдикалних група поднели извештај о раду за текућу годину, а потом је то исто учинило и руководство КЦ Шабац. Након тога било је речи о активностима и плановима за 2024. годину.

Слични Постови

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са синдикатима

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са…

Независни синдикат полиције је почетком маја, упутио допис министру полиције у коме се тражи састанак пре свега на тему поштовања актуелног…
КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

КЦ Сремска Митровица – Злата вредна донација

Данас је Независни синдикат полиције ПИ Сремска Митровица донирао једну климу Полицијској испостави Сремска Митровица а која је била преко потребна…
Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

Ускраћивањем основних права озбиљно уздрмано функционисање синдиката

У уторак 21. маја, Независни синдикат полиције је упутио допис Заменику начелника Сектора за логистику Драгани Трајковић у коме је тражен…