КЦ Пријепоље – Донације Граничном прелазу Гостун

Данас је руководство КЦ Пријепоље извршило обилазак граничног прелаза Гостун,којом приликом је колегама дониран један ТВ пријемник, а по ранијем договору извршено је сервисирање  клима уређаје у објектима.Трошкове сервисирања ће сносити Координациони центар Пријепоље.

Овом приликом смо се уверили да колеге раде у веома отежаним условима, почевши од недостатка броја људи,проблема прековремених сати, временских услова рада,а посебно је евидентно да је одржавање хигијене велики проблем.

Од начелника Регионалног центра граничне полиције ка Црној Гори госп. Дејана Бугарина  смо добили уверавања да се све чини да се свеобухватно стање на граничном прелазу Гостун поправи у свим сегментима радна,  као и услова рада свих полицијских службеника.

Председник СГ СГП Гостун Селма Козица је истакла да постоје и одређени проблеми у коришћењу система веза,да су оптички каблови дотрајали,па често долази до проблема приликом провера лица и возила путем система и читача биометријских докумената. Проблем је презентован руководиоцима овог греаничног прелаза,јер колеге могу доћи у ситуацију због лоших веза, одрадити неадекватно проверу лица,што може условити и одређени дисциплинску санкцију надређених. Да до  тога не би дошло, замолили смо начелника Бугарина да исто има у виду и покуша побољшати систем веза на овом прелазу.

У наредном периоду Независни синдикат полиције  Координациони центар Пријепоље ће предузимати радње  са циљем побољшања радног правног статуса и услова рада свих полицијских службеника.

КЦ Пријепоље

Слични Постови

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката полиције и Удружења ветерана ПЈП у Зајечару

Прикупљено 45 јединица крви у заједничкој акцији Независног синдиката…

У Зајечару је одржана акција добровољног давања крви, у којој је прикупљено 45 јединица ове драгоцене течности. Акција је реализована у…
Александар и Ана су били у колима кад им је полиција наредила: „Ајде за нама“ – 10 минута касније гледао је сцену коју ће препричавати унуцима

Александар и Ана су били у колима кад им…

У Београду се јутрос око пола 11 часова догодила права филмска акција полиције када је девојчица Софија под ротацијама и између…