КЦ Пријепоље – Донације Граничном прелазу Гостун

Данас је руководство КЦ Пријепоље извршило обилазак граничног прелаза Гостун,којом приликом је колегама дониран један ТВ пријемник, а по ранијем договору извршено је сервисирање  клима уређаје у објектима.Трошкове сервисирања ће сносити Координациони центар Пријепоље.

Овом приликом смо се уверили да колеге раде у веома отежаним условима, почевши од недостатка броја људи,проблема прековремених сати, временских услова рада,а посебно је евидентно да је одржавање хигијене велики проблем.

Од начелника Регионалног центра граничне полиције ка Црној Гори госп. Дејана Бугарина  смо добили уверавања да се све чини да се свеобухватно стање на граничном прелазу Гостун поправи у свим сегментима радна,  као и услова рада свих полицијских службеника.

Председник СГ СГП Гостун Селма Козица је истакла да постоје и одређени проблеми у коришћењу система веза,да су оптички каблови дотрајали,па често долази до проблема приликом провера лица и возила путем система и читача биометријских докумената. Проблем је презентован руководиоцима овог греаничног прелаза,јер колеге могу доћи у ситуацију због лоших веза, одрадити неадекватно проверу лица,што може условити и одређени дисциплинску санкцију надређених. Да до  тога не би дошло, замолили смо начелника Бугарина да исто има у виду и покуша побољшати систем веза на овом прелазу.

У наредном периоду Независни синдикат полиције  Координациони центар Пријепоље ће предузимати радње  са циљем побољшања радног правног статуса и услова рада свих полицијских службеника.

КЦ Пријепоље

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…