КЦ Нови Пазар – Одржан састанак са начелником ПУ Нови Пазар

Дана 25.10.2022.године од стране руководства Независног синдиката полиције КЦ Нови Пазар одржан је састанак са начелником ПУ Нови Пазар Нермином Љајићем и замеником начелника ПУ Тодоровић Гораном.

Поред разговора у вези  положаја радно правног сатуса запослених у полицијској управи, на састанку је речи било и о великом броју дисциплинских пријава које су поднете у последњих месец дана у ПУ Нови Пазар,од тога највећи  број поднетих дисциплинских пријава поднето је против полицијских службеника  који су изузетни радници и полицајци , а који због обима посла нису реализовали одређен број наредби.

Од стране представника синдиката такође  изнет  је проблем који се односи на неосновано покретање дисциплинских поступака, где су представници синдиката изнели да поред тежње за међусобно разумевање и дијалогом  , поједини руководиици   иницирају подношење иницијатива за покретање дисциплинског поступка тамо  где нема основа.

Испред КЦ Нови Пазар на састанку су присуствовали председник КЦ Нови Пазар Неџад Балтић као и потредседници  КЦ  Зоран Милошевић и Бојан Милошевић и подредседник  СГ Нови Пазар Славиша Радовановић.

Састанак је протекао кроз један  веома конструктиван разговор на обострано задовољство.Са начеликом ПУ Нови Пазар договорено је да се у наредном периоду  састанци оваквог каратера  одржавају чешће. Позивамо све запослене у ПУ Нови Пазар да са проблемима са којим се срећу у раду, могу да се за помоћ обрате нашем руководству.

 

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…