КЦ Нови Пазар – Одржан састанак са начелником ПУ Нови Пазар

Дана 25.10.2022.године од стране руководства Независног синдиката полиције КЦ Нови Пазар одржан је састанак са начелником ПУ Нови Пазар Нермином Љајићем и замеником начелника ПУ Тодоровић Гораном.

Поред разговора у вези  положаја радно правног сатуса запослених у полицијској управи, на састанку је речи било и о великом броју дисциплинских пријава које су поднете у последњих месец дана у ПУ Нови Пазар,од тога највећи  број поднетих дисциплинских пријава поднето је против полицијских службеника  који су изузетни радници и полицајци , а који због обима посла нису реализовали одређен број наредби.

Од стране представника синдиката такође  изнет  је проблем који се односи на неосновано покретање дисциплинских поступака, где су представници синдиката изнели да поред тежње за међусобно разумевање и дијалогом  , поједини руководиици   иницирају подношење иницијатива за покретање дисциплинског поступка тамо  где нема основа.

Испред КЦ Нови Пазар на састанку су присуствовали председник КЦ Нови Пазар Неџад Балтић као и потредседници  КЦ  Зоран Милошевић и Бојан Милошевић и подредседник  СГ Нови Пазар Славиша Радовановић.

Састанак је протекао кроз један  веома конструктиван разговор на обострано задовољство.Са начеликом ПУ Нови Пазар договорено је да се у наредном периоду  састанци оваквог каратера  одржавају чешће. Позивамо све запослене у ПУ Нови Пазар да са проблемима са којим се срећу у раду, могу да се за помоћ обрате нашем руководству.

 

Слични Постови

Још један напад на државу ЈЕДАН ПОЛИЦАЈАЦ УБИЈЕН, ДРУГИ РАЊЕН

Још један напад на државу ЈЕДАН ПОЛИЦАЈАЦ УБИЈЕН, ДРУГИ…

Ноћас је приликом рутинске контроле возила, један колега убијен а други тешко рањен. Напад се десио у Лозници око један после…
Јубиларне награде

Јубиларне награде

Према незваничним информацијама до којих је дошао наш синдикат, од следеће среде 17. јула почиње исплата јубиларних награда. Исплата ће трајати…
Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са синдикатима

Првих месец дана мандата, без контакта и сарадње са…

Независни синдикат полиције је почетком маја, упутио допис министру полиције у коме се тражи састанак пре свега на тему поштовања актуелног…