КЦ Нови Пазар – Одржан састанак са начелником ПУ Нови Пазар

Дана 25.10.2022.године од стране руководства Независног синдиката полиције КЦ Нови Пазар одржан је састанак са начелником ПУ Нови Пазар Нермином Љајићем и замеником начелника ПУ Тодоровић Гораном.

Поред разговора у вези  положаја радно правног сатуса запослених у полицијској управи, на састанку је речи било и о великом броју дисциплинских пријава које су поднете у последњих месец дана у ПУ Нови Пазар,од тога највећи  број поднетих дисциплинских пријава поднето је против полицијских службеника  који су изузетни радници и полицајци , а који због обима посла нису реализовали одређен број наредби.

Од стране представника синдиката такође  изнет  је проблем који се односи на неосновано покретање дисциплинских поступака, где су представници синдиката изнели да поред тежње за међусобно разумевање и дијалогом  , поједини руководиици   иницирају подношење иницијатива за покретање дисциплинског поступка тамо  где нема основа.

Испред КЦ Нови Пазар на састанку су присуствовали председник КЦ Нови Пазар Неџад Балтић као и потредседници  КЦ  Зоран Милошевић и Бојан Милошевић и подредседник  СГ Нови Пазар Славиша Радовановић.

Састанак је протекао кроз један  веома конструктиван разговор на обострано задовољство.Са начеликом ПУ Нови Пазар договорено је да се у наредном периоду  састанци оваквог каратера  одржавају чешће. Позивамо све запослене у ПУ Нови Пазар да са проблемима са којим се срећу у раду, могу да се за помоћ обрате нашем руководству.

 

Слични Постови

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

Минулог викенда у селу Велики Извор надомак Зајечара, одржана је 11. Међународна манифестација “БАШТА БАЛКАНА 2023“. “БАШТА БАЛКАНА“ представља својеврсну манифестацију…
КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

Јуче су након пријаве пожара у београдском насељу Железник, на терен изашле колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. На лице места…
КЦ Београд – Апартмани на Златибору

КЦ Београд – Апартмани на Златибору

Потписан уговор између НСП СГ Лазаревац и апартмани Долче Каса у власништву Милисав Ђорђевић из Чајетине где ће чланови моћи користити…