КЦ Нови Пазар – Истински јунак трагичног дана у Новом Пазару, наш колега и уједно и наш члан Арслан Арслановић

Трагедија која је погодила становнике стамбене зграде у Улици 12. српске бригаде у Новом Пазару оставила је цијели град у шоку. Четверо дјеце, од којих је најстарије имало само пет година, изгубило је живот у смртоносном пожару који се догодио јутрос, нешто након седам сати. Родитељи дјеце су хоспитализовани, а узрок пожара још увијек није познат.

Међутим, у овом ужасу, једна прича храбрости и пожртвовања дала је свима наду и вјеру да још увијек постоје јунаци који су спремни на несебичне подвиге у добробит других. Храбри полицајац Арслан Арслановић, без размишљања и страха за властити живот, утрчао је у стан који је био у пламену, не знајући каква га судбина чека. Када је ушао, зачула се јака експлозија, што је додатно уплашило све оне који су били испред зграде. Но, Арслановић се није уплашио, већ је храбро наставио своју мисију спашавања, пише Радио-телевизија Нови Пазар.

Након што је из стана изнио дјецу кроз прозор, присутни су схватили да су се у том стану налазили и родитељи дјеце . Хитна помоћ је била на мјесту догађаја и брзо пружила помоћ страдалима. Дјеца су одмах превезена у болницу, Друга екипа је је убрзо преузела родитеље дјеце.

Арслан Арслановић

Нажалост, касније се дознало да су дјеца преминула, што је један од најтежих и најболнијих призора виђених у Пазару, кажу очевици. Ипак, храбри и несебични чин полицајца Арслана Арслановића неће бити заборављен. Он је ризиковао свој живот како би спасао друге, и тиме показао да је прави јунак и најбољи човјек.

Драма која је погодила ту породи уздрмала је регију.Но, Арслановићева храброст и пожртвованост дају наду и вјеру да још увијек постоје људи који су спремни на такве подвиге у добробит других. Нека његов чин остане трајан подсјетник да хероји постоје, и да су они ти који чине свијет бољим мјестом.

 

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…