КЦ Краљево – Уручена вредна донација ПУ Краљево

Дана 03.05.2023. године Начелнику Полицијске управе Краљево, пуковнику Жељку Рајковићу, у присуству заменика начелника Саше Стојковића и шефице Драге Вучетић уручена је донација од 4 рачунара новије генерације и 25 салонских столица које је донирао Независни синдикат полиције који је представљао члан Надзорног одбора Александар Влајовић, члан Председништва НСП Миломир Курандић, председница Синдикалне групе СГП Батровци Сузана Ранковић,председница Синдикалне групе СПИ Рума Сања Боројевић и председник Координационог центра Краљево Милош Косовац.

Опрема је донирана од  стране успешних компанија које сарађују са Независним синдикатом полиције и то https://www.kimtec.rs/ која је донирала рачунаре и компаније   https://www.samedi.rs   која је донирала намештај. Након анализе потреба Полицијске управе,како би се побољшали услови рада на управним пословима као и да би се свим члановима Независног синдиката као и осталим запосленим у овом Одсеку олакшале радне обавезе.Истог дана уручен је  и један рачунар Регионалном центру БИА у Краљеву у знак успешне сарадње и разумевања.

Овом приликом константовано је да се сарадња Полицијске управе Краљево и Независног синдиката полиције успешно наставља на обострано задовољство као и да је допринос Независног синдиката у раду и помоћи запосленима у МУП-у евидентан и добродошао.

Подсећамо све чланове Независног синдиката полиције,председнике КЦ и СГ,као и чланове самостално,да нам достављају предлоге,идеје или захтеве којима би се побољшали услови рада,наравно у складу са тренутним  могућностима НСП јер ми смо ту због ВАС. Погледајте остале фотографије кликом на линк.

Предлоге можете послати и на е mail nspzavas@gmail.com

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…