КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

Јуче су након пријаве пожара у београдском насељу Железник, на терен изашле колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. На лице места су се упутиле и колеге из ПИ Железник Јановић и Сташић које су на 5. спрату стамбене зграде затекле велику концентрацију дима.

Ова двојица колега су силом отвориле врата стана у коме су затекли две малолетне и једну старију особу које су одмах безбедно евакуисали.
До пожара је дошло приликом запаљења машине за судове, а колико је ситуација била драматична и на ивици трагедије, говори и податак да се од дима угушио и пас који се налазио у стану у тренутку инцидента.

Овом приликом похваљујемо брзу и ефикасну интервенцију колега из ПИ Железник као колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. Посебно смо поносни на чињеницу да је колега Јановић дугогодишњи члан КЦ Београд Независног синдиката полиције!

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…